Ekstra beskyttelse med overfaldsalarm

Artiklen kan omfatte betalt indhold

Når vi går de mørke nattetimer i møde, så kan det godt være lidt skræmmende, hvis man er et sted som man ikke rigtig kender så meget til. Der kan gå en masse tanker rundt i hovedet på en og man kan være rigtigt god til at piske en stemning op omkring noget, som ikke engang er der. Man begynder allerede at tænke på alle mulige måder at kalde efter hjælp på, og kigger hele tiden over sin skulder og rundt om hjørner for at være sikker på, at der ikke pludselig kommer en ubehagelig overraskelse. Hvis du dog gerne vil føle dig lidt mere sikker i nattelivet, så kan du det med en overfaldsalarmfra Stella Safe.  

Siren lights vector illustration of red and yellow alarm lamps or police and ambulance emergency flashers. Isolated realistic 3D alert beacons set on white transparent background

Hvordan virker en overfaldsalarm

Stella Safe er en del af den større virksomhed ved navn Stella Care. De har arbejdet med GPS systemer siden 2012, og har derfor en masse erfaring og ekspertise i denne produktkategori. Deres produkter skal være med til at redde liv i sidste ende, og kvaliteten i en overfaldsalarm  skal derfor også spille helt uden nogen former for fejl eller mangler. Med en overfaldsalarm så kan du let kontakte en kontrolcentral eller en anden ansvarsperson. 

En overfaldsalarm er gemt i hverdagsobjekter, så de ikke falder i øjnene hvis den skal bruges. Måden at de bliver brugt på er ved små diskrete tryk på overfaldsalarmen, som stiller dig direkte videre til en ansvarsperson eller i meget alvorlige tilfælde til politiet. En overfaldsalarm kan bruges af folk som også har erhverv, hvor man kan komme ud for at møde folk, som reagerer meget kraftigt i særlige situationer. Nogen gange kan det også forværre situationen hvis den anden person spotter, at der bliver kaldt efter hjælp på en overfaldsalarm, og derfor kommer de nemlig i designs, hvor du let og diskret kan kalde efter hjælp. Når ud sætter en overfaldsalarm i gang, så kan du designe den til at ringe til enten en ansvarsperson eller også direkte til alarmcentralen. Du kan dog indstille den til at underrette begge parter samtidig, så du får den fulde beskyttelse med.