Stokke der gør dagligdagen og gåturen nemmere

Ønsker du en hjælpende hånd i hverdagen, som gør den daglige gåtur til fritidsaktiviteter, supermarkedet eller vennerne endnu nemmere? Så er en stok formentlig det mest oplagte valg til dig. Det kan være at balancen til tider driller, eller du blot ønsker en ekstra støtte, hvis benene skulle svigte. Normalt bruges blot en stok, men to stokke kan være en fordel, hvis du ikke føler, at en stok giver den optimale balance. To stokke er ligeledes ofte at foretrække, hvis du bevæger dig i et ujævnt terræn, hvor du føler dig usikker.

Udvælg den rigtig stok for optimal effekt 

Hos Seniorshop finder du et stort udvalg af stokke til fornuftige priser. Her finder du stokke i forskellige materialer, heriblandt plastik, aluminium og træ samt i forskellige farver og mønstre. Du finder desuden sammenklappelige stokke, hvilket gør dem nemme at transportere i tasken, eller hvis turen går udenlands. Er du våget og modig, så vælger du en stok med mønster. Her finder du blandt andet stokke med blomsterprint i forskellige farver. 

Når du skal udvælge din nye stok, så handler det om at finde den korrekte længde. Når du står oprejst med sko på og har armene langs siden, så skal stokken gå til dit håndled. En stok i den rigtige længde vil betyde, at din albue vil bøje i 15-20 grader, når du holder fast i håndtaget. 

Sortimentet består ligeledes af stokke med sæde og tre ben, som er til dig, der ønsker at kunne tage et hvil på din daglige gåtur til eksempelvis supermarkedet. Derudover findes der firepunktsstokke, som giver en ekstra god støtte. Hos Seniorshop finder du desuden stokke, som kan reguleres i højden. Disse stokke er ofte at foretrække, da du selv indstiller højden, som du ønsker den. Når dupskoen er slidt, så kan du nemt og enkelt bestille en ny hos Seniorshop, uden at du behøver at kassere hele stokken, som efterhånden er blevet din tro følgesvend. 

En stok fås desuden med mange forskellige typer greb, og det er ofte en smagssag, hvilket greb, der foretrækkes. Grebet har både betydning for udseendet på stokken, og måden du holder den på. De mest typiske greb er runde, derby eller anatomisk. Det runde greb er meget traditionelt, og bruges typisk på træstokke. Derby-greb er ligesom et håndtag, og ses på langt de fleste stokke, og kan bruges af både venstre og højrehåndede. Det anatomiske greb har en udformning, som gør, at det er hele hånden, der bliver belastet lige meget, og samtidig er den nem at holde fast i. 

Køb din stok i dag, hvis du ønsker en hjælpende hånd i hverdagen. Det er med garanti et køb, du ikke vil fortryde, og som du ikke vil undvære. 

Skriv et svar