Forkæl dine ansatte med gode firmagaver

Når året går på hæld er det fast tradition – for de fleste virksomheder – at give deres medarbejdere en firmagave. En firmagave kan også komme på tale i forbindelse med jubilæer på arbejdspladser. Har man eksempelvis været ansat i 25 eller 40 år, så plejer man som regel at fejre det med en større reception. Den, som har jubilæum, plejer at få en flot firmagave som tak for tro tjeneste i mange år.

Giv en personlig, god firmagave

Det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvad man skal give sine kollegaer i firmagave. Mange kører med den ordning, at man giver fast julegaver, men ingen fødselsdagsgaver. Dette skyldes ene og alene, at det er meget nemmere for eventuelle chefer at købe alle gaverne på én gang til jul. Hvis man skulle give gave til alles fødselsdage, ville der være et større logistisk problem – og hvad med alle dem på barsel og orlov? Det er nu nemmere med blot at holde sig til at give julegaver.

Der er nærmest uanede muligheder inden butikker og webshops, hvor man kan købe firmagaver. Det kan være lidt vanskeligt at købe firmagaver i en fysisk butik; navnlig hvis man skal købe til mange medarbejdere på én gang. Fidusen er her, at finde en passende webshop, som har specialiseret sig inden for firmagaver.

Her kan du købe firmagaverne

Webshoppen, Julefabrikken, har netop gjort det til sit speciale, at sælge firmagaver af høj kvalitet. De har nøje udvalgt danske mærkevarer og sammensat mange lækre gaveæsker. Selvom de hedder Julefabrikken, så er det langt fra ensbetydende med, at deres gaver kun er relevante under juletid. Tværtimod. Julefabrikken har et kæmpemæssigt udvalg af gaver, som gør sig gældende alle årets mange dage.

Mange virksomheder vil selvfølgelig købe mange partier af firmagaver på én gang. Derfor finder man også rigtig mange gode mængderabat-priser hos Julefabrikken, hvorfor mange virksomheder har Julefabrikken som deres foretrukne sted, når der skal købes firmagaver. Hos Julefabrikken kan man også lade sine medarbejdere selv vælge, hvilken firmagave, som de kunne tænke sig. Gaverne er inddelt efter varierende priskategorier – man skal dog som minimum være 15 medarbejdere, som køber en gave.  

Skriv et svar