Gør din arbejdsplads sikker med en overfaldsalarm

Artiklen kan omfatte betalt indhold

Som medarbejder hos nogle danske virksomheder og kommuner kan du risikere at være mere udsat end normalt. Det kan også være, at lige præcis den virksomhed, hvor du er ansat, har været udsat for ubudne gæster med lange fingre. Hvis du har oplevet det eller noget lignende, kan det være, at virksomheden bør investere i overfaldsalarmer til sine medarbejdere. En overfaldsalarm kan give virksomhedens medarbejdere den ekstra tryghed i arbejdsdagen og derfor være en god investering. Når du som medarbejder slapper af og føler dig tryg, har du lettere ved at koncentrere dig og udføre dit arbejde ordentligt.

Hvordan fungerer en overfaldsalarm?

En overfaldsalarm fungerer som en personalarm. Det betyder, at alarmerne er små og diskrete, hvorved den enkelte medarbejder kan bære den uden at vække opsigt. Du kan nemlig få alarmer, der designet til at:

  • Hænge rundt om halsen
  • Være fastgjort til dit bælte
  • Blive båret som et armbåndsur

Mulighederne for at finde en overfaldsarm er derfor mange. Med få diskrete tryk på alarmknappen, kan du hurtigt tilkalde hjælp ved et kontrolcenter eller endda ved politiet. Det kan lade sig gøre, fordi de enkelte overfaldsalarmer har en GPS i sig. På den måde kan en ansvarsperson hurtigt finde ud af, hvor du befinder dig, og komme dig til undsætning. Alarmen fungerer dermed også som en tryghedsalarm.

Mange fordele ved en alarm

Der er mange gode fordele forbundet med at investere i en eller flere overfaldsalarmer. Hvis du arbejder meget alene på din arbejdsplads eller arbejder med mennesker, der kan reagere på uforudsigelige og måske aggressive måder, kan det være en stor kilde til tryghed i hverdagen. Med en overfaldsalarm tæt på din person ved du, at du ikke er alene, hvis der skulle opstå en farlig situation. Samtidig kan du let og meget diskret trykke på alarmknappen, uden at dem omkring dig ved, hvad du laver. Det er en meget positiv fordel i faretruende situationer, der måske netop kun bliver forværret, hvis de omkringstående mennesker ved, at du prøver at tilkalde hjælp. Med en overfaldsalarm opnår du en høj grad af sikkerhed.