Drømmebilerne fra Ferrari indtager førstepladsen

Går du op i biler og motorsport, har du sikkert i dine unge år spillet med de klassiske bilkort. Her gjaldt det om at trumfe modstanderens biler ved at have den højeste topfart, den hurtigste acceleration eller den kraftigste motor. Spillet havde dog den ulempe, at fik modstanderen en Ferrari, var løbet så godt som kørt. Med deres uovertrufne ydeevne og høje fart var der ikke meget, der overgik bilerne fra det ikoniske italienske mærke.

Omvendt var det en helt særlig følelse selv at trække en Ferrari fra bunken. Nu var sejren i hus. Spillet har utvivlsomt fået mange unge bilentusiaster til at drømme om engang selv at eje en Ferrari. Og med tilgængeligheden af strømlinede personbiler som Ferrari 488 og dens lidt mere prisvenlige forgænger Ferrari 458 kan drømmen blive til virkelighed.

Den mest avancerede teknologi på markedet

Alle sportsvogne fra Ferrari er fyldt med banebrydende teknologi udviklet af producentens erfarne teknikere og ingeniører. Så selv om eksempelvis en Ferrari 488 ikke er noget billigt køretøj, så indeholder den avanceret teknologi og har så ikonisk et design, at den er alle pengene værd. Det er bare med at spare op.

Bilen der trumfer konkurrenterne

Formel 1 bilerne fra Ferrari kommer ofte først over målstregen, når verdens bedste racerkørere duellerer om motorsportens største hæder. Meget af den samme teknologi, der sikrer Ferrari triumfer på racerbanerne verden over, går igen i deres personbiler. Se blot på specifikationer for en Ferrari 488:

  • 0-100 på 2,85 sekunder
  • Topfart på 340 km/t
  • V8 – 90° twin-turbomotor med 5.300 kw og 8.000 rpm

Var det et bilkort, ville den utvivlsomt tage stikket. Og overført til virkelighedens veje giver det en køreoplevelse af en anden verden.

Så god som ny

Er en Ferrari 488 uden for din prisklasse, kan du også overveje at anskaffe dig dens forgænger, en Ferrari 458. Det er en bil med samme ikoniske design og en ydeevne, der ikke ligger langt efter. Samtidig er en brugt Ferrari et køretøj, der overgår næsten alle nye biler. På den måde kan du udleve drømmen om at eje en Ferrari til en langt lavere pris.