Giv din træning et boost med kreatin pulver

Har du nogensinde suppleret din træning med kreatin? Hvis ikke så er det i hvert fald noget du bør overveje kraftigt. Kreatin er et naturligt stof, som findes i vores muskler. Kreatin – eller kreatinfosfat som det hedder, når det bliver omdannet i vores muskler – af en del af den energiudladning, som bliver frigjort, når man udfører meget eksplosiv træning. Kreatin pulver kan købes mange forskellige steder – både i fysiske butikker såvel som på webshops. Jeg køber kun min kreatin hos en webshop, som jeg har været meget glad for i lang tid. Det skyldes ikke mindst det faktum, at de har et meget bredt udvalg af kreatin pulver. 

Alle dem af mine veninder og venner, som tager deres træning seriøs, de supplerer alle deres proteinshake med kreatin pulver for at få det maksimale udbytte af deres træning. Det anbefaler jeg også dig at gøre. 

Kreatin pulver giver mig ekstra energi 

Indrømmet. Jeg var selv ret kritisk overfor om kreatin i virkeligheden ville hjælpe mig og min træning. Men efter et par måneder må jeg bare anerkende, at kreatin pulver virkelig har gjort underværker for min træning. For bare et halvt år siden kunne jeg kun tage 10 kg på hver sin side, når jeg skulle træne squat. I dag kan jeg tage 25 kg på hver sin side, og jeg tror, det først og fremmest skyldes, at jeg har kommet kreatin pulver i proteinshaken.  

Derudover havde jeg også en masse spændinger i min ryg og baller, som jeg tror, at kreatinen har hjulpet mig af med. Kreatin har nemlig en positiv indvirkning, når man skal restituere, hvorfor man langt hurtigere kommer over en skade, hvis man indtage kreatin i forbindelse med sin træning. 

Kom godt i gang med kreatin 

Når man skal i gang med at supplere med kreatin, så kan man med fordel hælde kreatinen ned i sin proteinshake. Hvis man i forvejen har tilføjet lidt preworkout, så er der lidt smag tilføjet, og derfor glider det nemmere ned.

Skriv et svar