Stort udvalg af droner

Drone

Droner har vundet indpas hos rigtig mange mennesker. Med en drone kan du flyve langt oppe i luften, imens du kontrollerer den fra jorden. Du kan få flere forskellige modeller og med forskellige former for specielt udstyr. Det betyder, at der er nok at vælge imellem, og du kan finde den helt rigtige drone for dig.

Vælg den rigtige drone

Droner kan fås i rigtig mange modeller. Ud over at få droner i forskellige prisklasser, kan du også få store eller mini droner. Hvis du er ny til at flyve med en drone, bør du dog overveje, hvor mange penge den må koste, og om den skal have noget specielt. Du kan nemlig også få droner med kamera og GPS. De kan via wifi forbindes med din smartphone, og du kan på den måde følge med i din drones flyvning på en helt anden måde. Det er svært at sige, hvad den rigtige drone er for dig. Det kommer an på, hvad du ønsker dig i en drone. Samtidig kan du også få droner til brug indendørs og udendørs.

Regler og råd til droneflyvning

Selv om droner er blevet meget populære i Danmark, er der dog også visse råd og regler, du skal kende til. Hvis du ikke har prøvet at flyve med en drone før, kan det være en god ide at starte med en mere simpel drone til indendørs brug. På den måde kan du lære at bruge en drone uden at blive drillet af vinden. Du kan få flere billige droner, men hvis du vil have en stor eller en, der er mere avanceret, koster de også derefter.

Hvis du hellere vil flyve med din drone udenfor, er der flere regler, du skal være opmærksom på. Du skal blandt andet:

  • Være mindst 150 m væk fra andre mennesker, støre veje og bygninger
  • Du må højest flyve i en højde af 100 m
  • Når du flyver, skal du være i visuel kontakt med din drone

Hvis du er interesseret i at købe en drone, er der derfor flere ting, du bør sætte dig ind i først.

Skriv et svar