En lille life line til dine sko

Vinteren bringer ikke kun kulde, men også gråt og trist vejr med sig. Disse vejrtyper har som ofte regn og sne med på slæb. Du har lige købt et par helt friske hvide sneakers, som du under alle omstændigheder bare skal vise til drengene i dag. Dette kan være utroligt farligt, da regn, skidt og mudder er en rigtig dårlig cocktail for dine sko. Hvis du er en rigtig sneakerhead, som går utroligt meget op i dine sko, så har du nok hørt om det der hedder nano imprægnering sko.  Dette er et essentielt produkt for dig, som gerne vil forlænge levetiden på dine sko. Især i de kolde og våde vinternætter.

Brug af imprægnering sko

Måden du bruger imprægnering sko på er, ved først at rense dine sko fuldkommen for alt skidt og snavs, som ikke burde være på skoen. Herefter bliver nano imprægnering sko sprøjtet på, i en afstand af ca. 15-20 cm for at sprede det bedst muligt. Hvis du sprøjter for tæt på skoen, så vil imprægnering sko begynde at samle sig i alt for store mængder, og derefter begynder det lige så stille at dryppe af på skoene. Hvis du derfor sprøjter nano imprægnering for tæt på skoen, så forvrænger det beskyttelsen med en hel del. Hvis du derimod gerne vil have den bedste beskyttelse, så skal du huske at holde spraydåsen lidt væk og også huske at give den et par omgange af imprægnering sko. Dette gør du for at give skoen ekstra lage af beskyttelse. Hvis du gerne vil sørge for ekstra beskyttelse af din sko, ved at give den ekstra lage med imprægnering sko, så skal du huske at vente, til at det første lag er tørt. Imprægnering sko har en funktion, der gør, at den afviser alle former for skidt og snavs. Dette er dog ikke ensbetydende med, at ALT skidt og snavs praller af, men størstedelen af det gør. Du behøver derfor ikke hele tiden at kigge ned på dine sko, for at sørge for at de er okay. Der er selvfølgelig forskellige former for imprægnering sko, som har hver deres styrkegrad af beskyttelse. Nogle afviser kun snavs og skidt, mens andre giver dine sko en form for skjold og gør dem vandafvisende. Alt vandt der kommer på skoen praller lige så stille af, og du skal ikke tænker på at gå rundt med våde sokker i regnen. 

Ruskind imprægnering er også meget udbredt i sneakerverden. Hvis du har nogle sko i ruskind derhjemme der har samlet støv, skidt, blevet ødelagt i skindet eller noget helt fjerde, så ville ruskind imprægnering kunne hjælpe din sko med at få sit gamle og friske udseende tilbage. Ruskind imprægnering skal bruges hyppigt og med jævne mellemrum for at holde det bedste resultat. Hvis imprægnering sko bliver brugt på skoen før brug, så virker det som en anti repellent og hvis brugt efter, så kan det genskabe skoen ved at give det noget dybde og glans i farven.

Skriv et svar