Min kamp for at finde en tryllekunstner i København

Jeg stod godt nok med et større problem, inden min søsters bryllup i København for et par weekender siden! Min mand og jeg, var gået sammen om at leje en tryllekunstner som underholdning til festen, fordi min søster og hendes mand elsker tryllekunster og vi derfor tænkte at det ville være et perfekt indslag på dagen, men han aflyste 4 dage inden brylluppet, fordi han var faldet og havde brækket sin arm – super uheldigt!

Så nu var gode råd dyre, for vi skulle have fundet en tryllekunstner i eller omkring København, som kunne komme ud og optræde med så kort varsel – ikke ligefrem den nemmeste opgave.

Den første tryllekunstner, kendte vi udelukkende til, fordi vi havde fået ham anbefalet af venner, så nu var gode råd dyre!

Vi fandt en tryllekunstner i København!

Vi begyndte både at ringe rundt til nogle af de sjællandske gæster og googlede frem og tilbage, indtil vi til sidst fandt en god tryllekunstner fra København. Han hedder Sunny Cagara, og du kender ham måske fra TV, hvor han var med i et talentshow for nogle år siden.

Han er ikke bare tryllekunstner, men også tankelæser og tricktyv! Og jeg skal godt nok love for at han fik brugt alle sine talenter til festen. Af en tryllekunstner at være, har han godt nok godt styr på alle de andre discipliner, han slår sig på! Vi troede jo allesammen, at vi både kunne gennemskue tryllekunsterne og tricktyverierne, men jeg skal godt nok love for at han både gættede mine kort, og fik stjålet både mine armbånd og halskæde totalt uden at jeg lagde mærke til det. De andre var også totalt på glatis – også selv de store, garvede mænd, der mente at de nok kunne gennemskue en lille tricktyv og tryllekunstner, måtte bøje sig for hans hurtige håndelag.

Showet var over al forventning!

Jeg har absolut ikke fortrudt, at vi bookede en tryllekunstner i en fart, uden at have snakket med ham inden, for han levede virkeligt op til alle forventnigner!

Prisen for en tryllekunstner er faktisk heller ikke særligt gal i forhold til hvor mange gæster vi fik underholdt til festen, og alle virkede faktisk til at være utroligt underholdte af showet.

Selve festen blev holdt i København, hvilket betød at vi heldigvis ikke skulle betale ekstra for transport af tryllekunstneren. Det kunne vi måske godt have risikeret, hvis vi også skal booke ham til Bjarkes og mit bryllup i Vestjylland. Til gengæld, kunne jeg stadig godt finde på det, udelukkende fordi han simpelthen leverede et så godt show!

Skriv et svar