Få professionelle til at stå for flytningen af dine møbler

Har du et stort møbel, eller mange møbler, som du skal have flyttet? Når det kommer til transport af møbler, så er det en rigtig god idé at tage kontakt til et professionelt flyttefirma, som kan står for flytningen af dine møbler. For står du i en situation, hvor du selv skal transportere tunge møbler fra den ene lokation til den anden, så skal du måske leje en trailer eller en varevogn. Derudover skal du også selv løfte møblerne – og det kan være lidt af en præstation, hvis du f.eks. skal bære møbler ned fra 5. sal. 

Håndterer du ikke møblerne korrekt, risikerer du, at du måske får rygskader eller andre skavanker, ligesom dine møbler kan tage skade. Så hvis du vil undgå dette besvær, så skal du tage kontakt til et flyttefirma, som kan hjælpe dig med flytningen.

Flytning af tunge musikinstrumenter 

Det er ikke alle musikinstrumenter, som er lige nemme at flytte. Det gælder ikke mindst, hvis du er ejer af et flygel, et klaver, et pianette eller andre større musikinstrumenter. For skal du f.eks. have flyttet dit værdifulde Steinway & Sons flygel, så kræver det den helt rette professionelle håndtering.

 Ikke nok med at instrumentet vejer rigtig meget, så skal det højst sandsynligt også demonteres, inden det kan flyttes ordentligt. Flyglet skal også monteres korrekt i vare- eller lastbilen, så det står sikkert. Når det efterfølgende skal monteres på den nye lokation, så kan det sagtens være, at det skal stemmes, da flytningen medfører, at instrumentet ikke længere stemmer. 

Flytning af møbler med stor affektionsværdi 

Det kan også være, at du skal have flyttet nogle møbler, som ikke bare er værdifulde, men som også har en stor affektionsværdi for netop dig og din familie. Det kan f.eks. være et uerstatteligt arvestykke af et møbel fra et familiemedlem. Hvis sådan et møbel skal flyttes, og der går noget galt, så kan penge og forsikringen ikke dække det, hvorfor det er meget vigtigt, at der bliver taget ekstra forsigtigt hånd om sådanne møbler.