Få ung og glat hud med botox

Med tiden vil man desværre opdage, at ens hud ikke længere er ung og smidig som den var engang. Man vil opdage, at bekymringsrynken vil blive tydeligere og tydeligere, og i stedet for at forsvinde vil den sidde fast mellem øjenbrynene. Der er også mange som oplever smilerynker som et problem – både dem som sidder mellem munden og kinden, og så er der dem som sidder ved øjnene og som gør at man får de berygtede kragetræer. Heldigvis er der hjælp at hente! Med botox kan du nemlig få udglattet alle de ujævnheder og rynker som du går og døjer med. Botox er nemlig et middel som går ind og reducerer musklernes evne til at trække sig sammen, hvilket vil resultere i at du vil opleve at din hud bliver helt glat og ungdommelig at se på. 

Du kan få lavet en botox behandling mange steder i landet – blandt andet kan du også få lavet botox København. 

Botox kan meget mere end det…

Du kan faktisk få meget mere end blot glat og stram hud med botox. Hvis du er træt af dit tandkødssmil (eller gummy smile som det også bliver kaldt) så kan du også få det fikset med en botox behandling. Med botox indsprøjtninger kan du nemlig reducere mængden af tandkød når du smiler ved at få midlet sprøjtet ind i overlæben således at overlæben sænkes. Noget andet du også kan få rettet op på ved hjælp af botox er tunge øjenlåg. Mange kvinder er plaget af tunge øjenlåg som kan få os til at se en anelse trætte og uoplagte ud. Ved at sprøjte botox ind i øjenlåget kan man komme problemet til livs – og dette er uden et kirurgisk indgreb! Så hvis du går og tror, at botox kun er til rynker, så tager du grueligt fejl – for det kan bruges til en helt masse!

Botox priser – hvad koster en behandling?

Det er meget varierende hvad sådan en botox behandling koster. Det kommer nemlig an på hvorhenne og ved hvilken klinik du ønsker at få foretaget din behandling. Tjek derfor på de forskellige klinikkers hjemmesider og gå ned og besøg dem for at finde ud af om du føler dig tryg ved klinikken. Måske kan du endda være heldig at finde botox tilbud!

Skriv et svar