Nemme, færdiglavede, lækre cocktails!

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele mit seneste fund med jer! Jeg har nemlig fundet de lækreste, nemme cocktails i nogensinde har fået – det er jeg 100% sikker på!

Jeg var til et Food Market her den anden dag, hvor der var en masse forskellige stande med. Maden var selvfølgelig lækker, men det, der virkeligt tog kegler, var en stand, der solgte færdiglavede cocktails fra de der flotte og sommeragtige glasdispensere man har set til fester på alle bloggeres Instagrams. De smagte simpelthen helt vildt godt, og var lækre friske og selvfølgelig iskolde! Jeg tror faktisk at jeg nåede at få 4-5 stykker i løbet at de timer vi var der, så det var ret heldigt at jeg skulle med metroen hjem bagefter haha.

Nå, men problemet var at jeg glemte at se hvad firmaet der lavede de her cocktails hed, så jeg var egentligt ret ked af at jeg ikke fik det med, så jeg kunne bestille dem til nytårsaften, når mig og pigerne skal holde fest.

Reddet på målstregen

Men jeg blev heldigvis reddet på målstregen, for jeg skulle til bryllup allerede om lørdagen. Det var et virkeligt smukt bryllup, og utroligt nok, havde de bestilt nøjagtigt de samme cocktails som både velkomstdrinks til gæsterne om aftenen. Jeg var slet ikke i tvivl om det var de samme cocktails da jeg smagte dem, så jeg var ovenud lykkelig, da jeg tog den første slurk. Jeg skyndte mig at spørge brudeparret, hvor de havde fået dem fra, og det var et firma, der hedder Just Serve It.

De havde bestilt en pokkers masse forskellige cocktails, og jeg vil nok skyde på at der var til 30-40 cocktails i hver beholder, så der var masser at drikke. Jeg kunne især godt lide deres Mojito, da det jo bare er en klassiker, der er umulig ikke at elske. En anden favorit, var helt sikkert en anden af deres cocktails med rom i, nemlig Passion Daiquiri, der var frisk og sød i smagen.

Lækre og billige cocktails

Så vidt jeg kunne forstå på brudeparret, var det faktisk også billige drinks. De havde sparet mange tusinde kroner, på at bestille færdigblandede cocktails, i stedet for at leje en cocktailbartender, der skulle have lavet cocktails til alle gæsterne. Og det var altså stadig gode og lækre cocktails der blev serveret – det var simpelthen så meget nemmere, at man bare kunne tage noget at drikke, i stedet for at skulle vente på at drinken bliver lavet.

Cocktails og velkomstdrinks til nytår

Hvis jeg ikke var helt sikker efter Food Market, var jeg det i hvert fald nu – vi skal helt sikkert have de her cocktails, både som velkomstdrinks og til om aftenen til nytår! De er simpelthen for gode og nemme til at lade være!

Desuden har vi selv prøvet at lave nogle cocktails de andre år, men de kom aldrig i nærheden af dem jeg smagte her, og vi kunne hurtigt bruge lige så mange penge på ingredienser, som vi ville give for en dispenser med ca. 30 i.

Skriv et svar