Tjekkisk øl til 60 gæster

Så skete det sgu… Jeg ramte endnu en fødselsdag. Og oven i købet en rund en af slagsen. Hvilken rund fødselsdag, jeg er nået til, vil jeg ikke nævne i dette indlæg. Du må selv tænke dig til det. (Og gæt lige på et mindre tal, end det du måske lige tænker, tak!) Men når man fylder rundt, så skal det også fejres. Det mener min mand og mine veninder i hvert fald. Så derfor er jeg ude i at holde en stor fest. En stor fest for 60 mennesker med tjekkisk øl. Og til det skal jeg selvfølgelig leje fadølsanlæg med plads til masser af tjekkisk øl. Vi har lejet vores lækre fadølsanlæg med tjekkisk øl her: http://www.platanoel.dk/

Hvorfor lige tjekkisk øl?

Min mand er lidt af en ølentusiast. Han er ikke bare ølentusiast – han er faktisk lidt af en fanatiker inden for al fadøl og flaskeøl. Han har så en stor forkærlighed for tjekkisk øl. Og det er ikke helt uden grund. Tjekkisk øl er nemlig verdensberømt, fordi tjekkerne er det folkefærd i verden, der drikker allermest øl. Min mand og jeg drak det på alle restauranter og barer på vores miniferie til Prag for nogle år siden – før vi fik de små. Tjekkisk øl er billigt og smager desuden helt fantastisk til prisen. Nu drikker jeg ikke selv så meget hverken fadøl eller flaskeøl, men lige her gør jeg faktisk en undtagelse. Derfor går jeg selvfølgelig med til, at der skal serveres tjekkisk øl til min runde fødselsdag.

Ved at leje fadølsanlæg med tjekkisk øl, er der nok til alle!

Det bør der i hvert fald være. Hos Platan Øl kan man leje fadølsanlæg til billige priser, og de er både fabriksnye og luftkølede. De kan klare mellem 40 og 115 Liter tjekkisk øl i timen, hvilket stort set svarer til, at der bliver fyldt op i glasset hele tiden. Perfekt til sådan en rund fødselsdag. Så skal ungerne bare passes, og der skal bestilles noget mad. Så må vi jo se, om det går vildt for sig, eller om det bliver mere nede på jorden. Med et sådant fadølsanlæg tror jeg nu, at de fleste vil være med på en af de lidt vildere fester!

Skriv et svar