Trådløs overvågning til firmaet

Nu har jeg i længe kørt min eget firma med webshop og showroom, og det hele. Men vi har simpelthen været plaget af indbrud og tyveri siden dag ét, og nu er det simpelthen blevet nok! Alene sidste måned fik vi stjålet for 3600 kr. og vi havde indbrud for 3 måneder siden, hvor de løb afsted med varer for over 40.000 kr.

Så nu har jeg taget konsekvensen og fået trådløs kameraovervågning sat op hele vejen rundt om bygningerne. Hvis jeg fanger ansigterne på de små svin, der har tømt mit lager, bliver de sgu hængt ud på nettet, og så må vi se om der er nogen der kan genkende dem. Jeg ved godt, at det måske ikke er helt efter reglerne, men når politiet ikke har kunnet fange dem de sidste 3 år, så må jeg selv tage sagen i egen hånd.

Almindelig- eller trådløs overvågning?

Overvågnings kameraerne jeg har købt er trådløse IP-kameraer, der kører via mit Wi-Fi netværk. På den måde kan jeg dække bygningen hele vejen rundt, uden at skulle trække flere hundrede meter kabler til kameraerne. Nu skal jeg bare sørge for at der er Wi-Fi dækning til dem alle sammen, hvilket ikke er noget problem.

IP Kameraerne fandt jeg online på en side der hedder SpyDK.dk. De havde både indendørs- og udendørs overvågningskameraer, så jeg kunne nøjes med at købe det hele dér, hvilket var helt perfekt. Jeg tror i alt jeg investerede ca. 25.000 kr. i kameraer til både indendørs og udendørs overvågning, så man kan sige at hvis de bare skræmmer indbrudstyve væk én enkelt gang, har de jo tjent sig selv hjem igen. Desuden kan jeg også meget lettere finde ud af hvem der stjæler fra butikken i åbningstiderne, når jeg kan holde øje med hvem der går og hiver varer ind under tøjet i åbningstiden.

IP Kameraerne

De udendørs IP Kameraer, er selvfølgelig vandtætte og kan holde til helt ned til -10 graders frost og op til 50 graders varme. De har desuden bevægelsessensorer, så de ikke behøver at optage hele tiden og fylde hele Cloud’en med unødvendige optagelser af ingenting, og infrarødt nattesyn, så de skide tyveknægte ikke kan skjule sig i nattens mulm og mørke! Det hele bliver foreviget i 1080p Full HD, så der ikke er tvivl om hvem de er, når de bliver berømte på nettet, og der er 8x digitalt zoom, så de kan få et portrætfoto med på vej ud af døren.

De indendørs IP Kameraer, er små og smarte. Jeg kan have dem siddende i loftet over hylderne hvor jeg selv kan justere hvor de skal kigge hen, da de har 180 graders justerbart udsyn, og selvfølgeligt også infrarødt nattesyn, ligesom de udendørs kameraer. Det smarte ved de indendørs kameraer er at de faktisk også har mikrofoner og højttalere indbygget, så hvis jeg bliver træt af at knalde folk for at stjæle, kan jeg bare sidde og vente på at der er en der er ved at gøre det, og så råbe af dem direkte fra kameraet haha! Det skal nok give en masse gode reaktioner!

Nå men som sagt er jeg super spændt på at få testet IP Kameraerne af og se om jeg får noget ud af min investering, eller om de kommer med masker på. Uanset hvad, så kan jeg vel få stoppet bare en lille del af det svind jeg har i butikken, hvilket gør at IP Kameraerne kan tjene sig selv stille og roligt hjem igen.

Skriv et svar