Køleskabsmagneter – souvenirs fra en hyggelig ferie

Jeg elsker simpelthen køleskabsmagneter! Hver gang jeg er på ferie, skal jeg altid have så mange køleskabsmagneter som overhovedet muligt med hjem – jeg kan slet ikke få nok. Jeg vælger altid kun én af magneterne ud, som fortjener at hænge på køleskabet, og så finder jeg altid nogle andre steder til de andre magneter. Som regel bliver det en fin lille mini magnet, der kommer på køleskabet, for ellers bliver det svært at få plads til dem alle sammen, med alle de steder jeg kommer hen.

De andre magneter, har jeg valgt at pynte op i huset med. Her har jeg hængt en masse af de der metal whiteboards op, rundt om i huset, og så sætter jeg dem derpå eller på andre metaloverflader jeg kan finde. Jeg satte endda også en masse på min computers kabinet, men det kunne den åbenbart ikke helt holde til, for den gad ikke at tænde bagefter. Ved ikke om det er fordi der er strøm i magneter eller sådan noget.

Nå men indtil videre har jeg rigtigt mange magneter til køleskabet fra København. Jeg er jo tit på tur i København fordi jeg godt kan lide at være der, men også fordi jeg elsker de forskellige kategorier af motiver de laver på deres souvenirs. Der er blandt andet både motiver med gardere, Den Lille Havfrue, Carlsberg, Angry Viking, I Love CPH og Nyhavn, og der er selvfølgelig mange forskellige motiver på de forskellige typer af souvenirs. Jeg tror faktisk næsten at jeg ejer én af hver af deres køleskabsmagneter, og hvis jeg ikke har dem alle endnu, skal de i hvert fald købes i en fart!

Køleskabsmagneter som gave

I kraft af at jeg er så vild med køleskabsmagneter, har jeg også tit givet dem som firmagaver – ikke til mine kollegaer i firmaet, men til kunder, når vi har været på virksomhedsbesøg i udlandet. De bliver altid glade for at få en lille gave fra det land de har besøg fra, og hvem ved – måske kunne de finde på at tage en tur til Danmark for at se en af de seværdigheder, som de har set på deres køleskabsmagnet.

Jeg giver dog også tit ud af mine køleskabsmagneter i små gaver til jul og fødselsdag. Folk bliver altid glade for at få små gaver, de ikke har regnet med, og jeg får alligevel så mange ekstra, gratis magneter med tekst til køleskabet, fordi jeg har købt så mange. Og alle har jo alligevel et køleskab, de kan smide deres magneter på, så man er sikker på at folk altid kan bruge deres gave!

Magneter fra min tur til København

Næste ferie jeg skal på, er en juletur til København med en veninde. Her skal vi på det der julemarked de har inde på Højbro Plads og finde en masse lækker pynt til juletræet og have gløgg og brændte mandler. Men allerførst, skal jeg selvfølgelig have mig nogle køleskabsmagneter fra Copenhagen Souvenirs. De plejer nemlig altid at lave en masse jule-souvenirs, og forhåbentligt også som magneter til køleskabet.

Skriv et svar