Hjælp til opsætning af konference

Den vigtigste dag i min karriere er netop overstået, for kun et par dage siden. Historien er den, at den virksomhed, hvor jeg er ansat, skulle afholde en stor konference for alle vores samarbejdspartnere og kunder. Det var et stort event, hvor vi havde inviteret over 100 mennesker og jeg havde ansvaret for alt av udstyret til selve konferencen. Med andre ord havde jeg fået til opgave, at alt teknikken spillede som den skulle. Jeg er ikke ekspert i av udstyr og slet ikke når det kommer til konferencer. Derfor skulle jeg ud og finde kompetent hjælp. Jeg undersøgte mulighederne og sammenlignede priser, samt snakkede med tidligere kunder, så jeg var sikker, at på jeg fandt de absolutte bedste inde for av udstyr. Jeg følte at denne opgave, jeg var blevet tildelt, var med min karriere som indsats. Jeg følte mig derfor lettet da jeg fandt ud af, at der var én leverandør som skilte sig markant ud, på den positive måde, både prismæssigt og udtalelser fra tidligere kunder. Det gjorde mit valg en del nemmere. Virksomheden jeg referere til er DVC også kendt som Dansk Video Center, som jeg endte med at sætte min lid til.

Jeg havde et kort telefonmøde med en ansvarlig fra deres afdeling i København og allerede der kunne jeg fornemme, at her havde jeg fat i nogle kompetente og erfarne folk i forbindelse med av udstyr. Efter telefonmødet arrangerede vi et fysisk møde hos dem, hvor de viste hvad de kunne tilbyde mig. Da jeg så deres faciliteter og deres av udstyr bekræftede det mig endnu engang, at jeg havde valgt rigtigt.

Nu kan jeg heldigvis kigge tilbage på hele forløbet med et smil på læben og ro i sindet. DVC var professionelle og dygtige hele vejen igennem. Alt deres av udstyr var af højeste kvalitet, hvilket gjorde hele konferencen forløb efter planen. Alle ved når det er elektronik og av udstyr man har med at gøre, kan selv det bedste av udstyr give uventede problemer. Hvilket jeg også var indforstået med. Alligevel var der ikke det mindste problem hele konferencen igennem.  

Kun det bedste av udstyr er godt nok

Der findes mange virksomheder, som på papiret kan tilbyde de samme ydelser, i form af av udstyr, som DVC kan. Jeg har ingen intentioner om at hænge nogen ud eller udtale mig om ting jeg ikke har den fornødne viden om. Derimod vil jeg gerne sende de varmeste anbefalinger afsted vedrørende en virksomhed, som jeg kender rigtig godt nu, nemlig DVC. Det er klart hvis du står i den sammen situation som jeg gjorde og skal bruge en leverandør af av udstyr til et større event eller konference, så er DVC det rigtige valg. Men jeg vil også gerne pointere, at DVC også kan levere av udstyr til mindre set-ups. Det kan være kundemøder, produktfremvisninger, en dags event osv. Det som jeg kan sige med sikkerhed er, at DVC levere den højeste standard inden for av udstyr, de er serviceminded og helt igennem professionelle. Så skal du bruge av udstyr, så er DVC det helt rigtige valg.

Skriv et svar