Derfor elsker jeg mine Hay sengetæpper

Lige så længe jeg kan huske, har jeg altid haft en forkærlighed for mærket Hay. Min lejlighed bærer derfor også meget præg af diverse Hay møbler. Men hvis jeg skal udpege et yndlings Hay accessories, så er det helt afgjort mine Hay sengetæpper, som jeg er utrolig glade for. Særligt den dobbeltfarvede Mega Dot sengetæppe fra Hay synes jeg er super flot. Hay er i dag kendt i hele verden, og mange af de helt store internationale kunstnere har et samarbejde med Hay. I dette indlæg vil du blive meget klogere på, hvorfor jeg er så begejstret for Hay sengetæpper. 

Et lyst indrettet soveværelse

Mit Mega Dot sengetæppe fra Hay

Hvis du spørger mine veninder eller min familie, så vil de nok mene, at jeg har en passion for sengetæpper – men det er nu en smule overdrevet. For når det kommer til stykket, går jeg bare utroligt meget op i den æstetiske, flotte indretning som Hay sengetæpper bl.a. skaber i et hjem. Jeg synes ganske enkelt, at de skaber en hyggelig atmosfære.

Mine yndlings sengetæpper fra Hay er helt afgjort dem, som hedder Mega Dot. Mega Dot sengetæpperne er yderst dekorative, og de er faktisk også funktionelle. Jeg har eksempelvis taget Mega Dot sengetæpperne med ud i naturen; både i skoven såvel som på stranden eller i parker. Jeg er faktisk den heldige indehaver af 2 forskellige Mega Dot sengetæpper, som jeg har fået i fødselsdagsgave for 2-3 år siden. Det ene bruger jeg på sengen, mens det andet bruger jeg, når jeg er ude i naturen.

Hay sengetæpper skaber hygge

Jeg er typen, som godt kan lide at tage en morfar, når jeg kommer hjem fra arbejde. I den forbindelse lægger jeg mig typisk på min seng – men oven på mit Hay sengetæppe. Her kan jeg ligge i et par timer – men ikke i alt for lang tid for så får jeg svært ved at falde rigtig i søvn om natten.

Det er dog ikke altid, jeg har mit Hay sengetæppe på, på dobbeltsengen. Men jeg tager det altid på, når jeg får gæster på besøg. Hvis det eksempelvis er første gang, mine gæster besøger min lejlighed, så giver jeg dem en lille rundvisning. I den forbindelse komplimenterer de altid mit Hay sengetæppe, hvor de bl.a. fortæller, at det er utroligt dekorativt og pænt.

Skriv et svar