Hvad er en fest uden konfetti?

Det er ikke en rigtig fest. Så præcist kan det siges. Okay, det er måske at stille det hele lidt på spidsen men faktum er, at fester hvor der er konfetti involveret er altid sjovere. Jeg synes vi skal starte med, at få nogle fordomme ryddet af vejen. Der er mange der mener, at konfetti er noget man bruger til nytår og kun nytår. Det er passer bestemt ikke. Folk der har den holdning trænger til, at komme til en ordentlig fest eller større event, hvor der skydes konfetti af fra kæmpe konfettikanoner af. Hele min pointe med dette blogindlæg er, at vise konfetti ikke behøves at være noget kun er til store events og nytår.  

Der er faktisk et kæmpe marked for konfetti til privat personer, men min teori er bare at folk ikke er klar over det. Jeg er sikker på at, hvis folk var klar over hvor nemt og billigt det er, at få fingrene i konfetti ville det også i højere grad blive brugt. Strengt talt kan man dele konfetti op i to grene. Der er konfetti til professionelt brug også er der til privat brug. MAV WaterSystem er en af Danmarks største leverandører af konfetti og der finder du begge dele. Konfetti til professionelt brug er som sådan ikke anderledes end det som man bruger som privat. De to eneste forskelle er mængden og måden det blive skudt af på. Det er klart til store events, som koncerter eller konferencer, kræver det en større mængder af konfetti. Dertil bliver det oftest skudt ud af store konfettikanoner til sådanne slags events for, at kunne håndtere den mængde konfetti. Det kan vi hurtigt blive enige om ville være et overkill til en privat fest med 20-30 mennesker. Der findes heldigvis det perfekte alternativ til privat personer af lidt mindre skala og det er konfettirør, eller bomberør om du vil.

Konfettirør er til dig som gerne vil have konfetti til din fest

Konfettirør er i bund en mindre udgave af en konfettikanon, men fordi de oftest er brugt i forbindelse med mindre størrelse events, giver det samme wow-effekt. Når du ser MAV WaterSystems konfetti udvalg så er jeg sikker på, at du får lyst til, at skyde et konfettirør af. Og det er præcis det, som konfetti kan og hvorfor det er så unikt. Derfor burde det ikke kun være noget man skyder af til nytår, da det er noget du kan bruge året rundt, og noget som kan sætte ekstra gang i festen. Der findes virkelig mange forskellige konfetti typer. Når det kommer til konfettirør kan du helt selv bestemme hvilken slags konfetti der skal være i.

Først og fremmest er der papir og metal varianter og begge varianter kommer i et utal af farver. Her kan du både for ensfarvede og flerfarvet konfetti alt efter hvad der passer bedst til lejligheden. Du kan også få noget det, hvor det er små dannebrogsflag eller i UV-farver. UV konfetti er skiller sig ud fordi de kan lyse i mørke, hvis det bliver aktiveret af UV-lys. Det giver en helt speciel stemning. Derudover kan du få mange andre former f.eks. hjerter, blomster, stjerne bare for at nævne nogle. Der er uanede af muligheder med konfetti og konfettirør gør det muligt for alle, at få en vildt fest.

 

Skriv et svar