En feminin Gabor støvlet til arbejdet

Det kan være enormt svært at finde feminine sko, der er passende til arbejdet. De skal jo helst se præsentable ud, så de må gerne have en høj hæl. På samme tid er det vigtigt, at de er til at holde ud at gå i, i en hel dag. Det bliver heller ikke nemmere, hvis du som kvinde har lidt større fødder end gennemsnittet. Først og fremmest kan det være enormt svært overhovedet at finde nogle sko i din størrelse. Derudover kan det være svært at finde sko, der stadig har et feminint look, når de kommer på. I hvert fald hvis du bruger størrelse 42 ligesom mig. Nu lyder jeg måske overfladisk, og det er jeg måske også lidt. Men i bund og grund handler det om, at jeg har svært ved at føle mig godt tilpas i de fleste sko, fordi jeg har den smule større fødder end gennemsnittet. Sådan havde jeg det i hvert fald, indtil jeg fandt Romershoes.com. Og nu har jeg lige købt mig en fantastisk smuk og feminin Gabor støvlet i størrelse 42.

En Gabor støvlet i en passende højde

Jeg har erfaret, at jo højere en høj min støvlet eller stilet er udstyret med, des mere feminin ser den ud på min fod. Det er måske indbildt det hele – min mand siger i hvert fald, at jeg har smukke fødder uanset hvad. Det skal han jo sige. Derfor har det været en svær opgave for mig at finde feminine støvletter til arbejdet. Enten har de haft en så lav hæl, at støvletten ligner en mandesko, hvis du spørger mig. Ellers er hælen så høj, at jeg må give op på udfordringen allerede kl. 10 om formiddagen og hoppe i træningsskoene i stedet. Det er jo heller ikke holdbart.

Nu er hele min verden dog blevet en helt anden at leve i for mig. Og ja, det kan jeg godt tillade mig at sige. Jeg er nemlig kvinde, og det er første gang, at jeg har kunne drømme mig væk i sko uden at få dårligt selvværd. Jeg fandt Romershoes.com og den smukkeste Gabor støvlet, jeg overhovdet kunne forestille mig. Romershoes har et stort udvalg af Gabor støvletter og andre Gabor sko, og de er alle sammen værd at nævne. Også den mere neutrale Gabor støvle, Gabor sandal eller Gabor pump er god til arbejdet, men nu er det lige denne Gabor støvlet, jeg har sat min kærlighed til.

Jeg bestilte den online og modtog den allerede dagen efter. Prøvede den naturligvis med det samme, og mit liv var ændret.

Den samme Gabor støvlet til alle lejligheder

Er det for meget at sige, at Romershoes.com har reddet mit liv? I hvert fald min selvtillid, når det kommer til sko. Det kan jeg vist godt tillade mig at sige. For denne Gabor støvlet har virkelig været vendepunktet for mine fødder. Denne Gabor støvlet har et enkelt, feminint look, der passer til arbejdet, hverdag og festlige lejligheder. Til alle lejligheder faktisk. Og så ser den OGSÅ feminin ud, når den kommer på min fod. Jeg var ved at falde bagover, men det gav skoene mig dog ikke lov til. De er nemlig også nogle af de mest komfortable og stabile støvletter, jeg nogensinde har prøvet.

Der kan ikke scores flere point. Kan der så alligevel, skal min Gabor støvlet nok indhente dem.

Skriv et svar