Find den badmintonketcher, der gør dig bedre

En badmintonketcher har i tidens løb oplevet en ændring, hvor man i 1970’erne spillede med træketchere, som var med tarmstrenge. Dengang var der ikke de store krav til størrelse, vægtfordeling, skaftet samt dets stivheder, som der er den dag i dag. Selvom prisen ofte betyder jo dyre jo bedre, så er det ikke helt tilfældet ved badmintonketchere. Badmintonsiden.dk er en onlineshop, som tilbyder et bredt udvalg af badmintonketchere fra de førende mærker på markedet, om dit behov er en Forza badmintonketcher eller en Yonex badmintonketcher. De tilbyder ligeledes badmintonketcher til junior såvel som øvede badmintonspillere. Er du nybegynder, og vil du købe en billig badmintonketcher af god kvalitet fra de førende mærker, så finder du det ligeledes på badmintonsiden.dk. Det er altså muligt at finde netop den badmintonketcher, som matcher netop din spillestil, niveau, styrke og behov.

Hvilke overvejelser bør jeg gøre mig? 

Inden du går ud, og køber en badmintonketcher, så er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, for at være sikker på, at finde netop den, der passer til dig. Der er selvfølgelig stor forskel på, om du er nybegynder, let øvet eller øvet samt hvor meget du spiller. Derudover skal du være opmærksom på stivheden i skaftet samt vægtbalancen. Skaftets stivhed findes i forskellige niveauer, ekstra stiv, stiv, medium og fleksibel. Er du en øvet spiller, og har du et hurtigt sving, så bør du grundlæggende vælge et stift skaft. Det vil sige, at de ekstra stive og stive skafter primært er brugt af professionelle elitespillere. Ketchere med medium skaft er dermed til øvede eller let øvede, som både kan være ungdomsspillere eller seniorer. Det fleksible skaft er primært til de spillere, som har et langsomt eller kort sving, eller spillere som ikke har så meget gennemslagskraft i sine slag, og dermed har brug for en ekstra hjælp til at generere power i slagene. En anden vigtig faktorer er vægtbalancen i ketcheren. Jo tungere ketcheren er, jo mere power genererer man i slagene. 

Yonex ketchere er kendt for at være branchens bedste, og er altid først med den nyeste udvikling. De var blandt andet de første der opfandt det nye strengsystem. Der er mange fordele ved Yonex, og er derfor for mange et sikkert valg. 

Forza er kendt for at tilbyde ketchere til en fornuftig pris, og som passer til alle niveauer, om du er nybegynder eller professionel spiller. Forza er et dansk mærke, som har været på markedet i mange år. Så er du på udgik efter en ketcher til fornuftige priser, så er Forza at anbefale. 

På Badmintonsiden.dk finder du som sagt kvalitets ketchere til forskellige priser, så du kan udvælge den, der passer til dine behov og niveau. Der er badmintonketchere til billige priser såvel som de nyeste eksklusive modeller på markedet. 

Skriv et svar