Hyggelige og trygge rammer med en babynest

Når man har en lille ny på vej, så er der mange ting, man skal ud og investere i, og der er generelt en hel del, man skal have styr på, inden barnet vælger at melde sin ankomst. Der findes mange butikker og webshops, som har alt det, du skal bruge, for at barnet får den bedst mulige start på livet. Udover de større indkøb som en barnevogn, seng og alt det tøj, som barnet alligevel aldrig får brugt, så er en babynest et uundværligt produkt for de fleste. En babynest bruges til dit nyfødte barn og indtil det er omkring seks måneder gammelt. Den er med til at skabe en hyggelig ramme og tryghed i det genkendelige miljø hos dit barn, og derfor vælger de fleste nybagte forældre at investere i en babynest. Erfaringerne lyder på, at børn falder mere til ro, når de ligger i en babynest eller babyrede, som de ligeledes kaldes. Det skyldes blandt andet at børn elsker at ligge i hyggelige tætte rammer. De høje kanter som er på babyreden, er til for at sikre, at dit barn ikke ruller for meget rundt i sengen, barnevognen eller ud af sofaen, mens I sidder og hygger, eller du et kort øjeblik viger dit syn fra dit barn. Den tryghed som dit barn føler i babyreden gør, at du kan have hænderne fri til at ordne praktiske ting i hjemmet eller gøre dig klar på børneværelset, uden de store beklagelser fra dit barn. Dit barn føler denne store tryghed i reden, da den minder om det, dit barn var vant til inde i din mave. Den mulige åbne ende i babyreden er både til for, at du hurtigt kan ændre den til en puslepude, men også for at du kan ændre størrelsen på reden.

Der er massere af fordele ved at købe en babynest, og det eneste valg du derefter skal træffe er hvilken af de mange som tilbydes på markedet, du ønsker. En anbefaling er at kigge på en babynest fra Småfolk. De har et stort og varieret udvalg af både små og store babyreder. Derudover tilbydes de i mange forskellige mønstre heriblandt, med svaner, traktor, æbler, leopard og jungle. Derfor er der både babynest til drenge og til piger. Den lille babyrede bruges som sagt til dit nyfødte barn og ca. seks måneder frem. Den store babyrede bruges til børn, som er vokset ud af den lille, og fortsat ønsker at ligge i de trygge genkendelige rammer. Den kan bruges til dit barn fra ca. fire måneders alderen og indtil omkring 3 år. Både den lille og den store kan justeres i størrelsen, og har en vandafvisende madras. Derudover har Småfolk indgået et samarbejde med Sophie La Girafe, som ligeledes pryder enkelte af de babynest, som bliver tilbudt. Småfolks sortiment af babynest er 100% økologiske, og er i bomuld af høj kvalitet. De er designet i Danmark, og er desuden Oeko-tex 100 standard-certificeret. 

Så ønsker du at købe en babynest, som skal danne hyggelige samt trygge rammer om dit barn, og som ligeledes sikre, at dit barn undgår træk, så tag et kig på Småfolks store udvalg. 

Skriv et svar