Forkæl dig selv og dem, du holder af med god spiritus

At drikke spiritus er en populær aktivitet, men det behøver ikke nødvendigvis at ende med dans på bordene og en tung omgang tømmermænd dagen efter. Spiritus-drikke kan også nydes i små mængder som lidt ekstra forkælelse efter aftensmaden. Køb alkohol online hos Slikforvoksne.dk eller læs med her, hvor du får en guide til at finde en god og hyggespredende drik.

Whisky, gin, rom eller vin?

Hvad er I til? Skal det være en god, tung whisky, en smagfuld rødvin, en sød rom, en frisk grin, eller måske er I mere til en cognac? Uanset hvad I bedst kan lide at hygge jer med, så kan I med fordel finde jer en enkelt eller to varianter af høj kvalitet, som er øremærker til de hyggestunder, hvor der lige er brug for lidt ekstra. 

Det kræver ikke stor viden at nyde god spiritus, men for at finde frem til det helt rigtige så kan det være en god idé at nørde lidt i det. Måske har du kun smagt dansk whisky, men kender ikke til de mange smagsvarianter, der findes fra f.eks. Skotland, Irland eller Amerika. Eller måske er det på tide at prøve nogle nye gin-varianter af i stedet for den vante nede fra supermarkedet?

Hos Slikforvoksne kan du finde et stort udvalg af de forskellige typer af spiritus, og her kan du også læse mere om, hvordan de er produceret, og hvilke forskellige varianter der findes. 

Tag til en smagning

At forkæle dig selv og dem, du holder af, med god spiritus kan også betyde at kaste lidt penge efter en god spiritus-oplevelse som f.eks. en smagning indenfor jeres yndlingsspiritus eller bare indenfor en spiritus-variant, som I synes er spænende. Det kan være en hyggelig oplevelse for jer, men det giver jer samtidig også en masse ny viden og erfaring indenfor feltet.

Hvis I ikke er til sådan en begivenhed, kan en julekalender med spiritus også være en ideel løsning til at få lidt bred erfaring med en spiritus-variant. Prøv f.eks. en gin julekalender, vin julekalender eller øl julekalender.