Find den bedste håndspritdispenser til dit event

Er du enten som privatperson eller på vegne af din virksomhed ved at planlægge et større event, kan det være en god idé at have styr på det dér med håndhygiejnen. Når mange mennesker samles, er det nemlig god stil at sikre en forebyggende indsats mod sygdomme.

I den forbindelse kan det være en fordel at investere i en håndsprit stander, der gør dine gæster eller besøgende ekstra opmærksomme på at huske håndspritten.

En kærlig påmindelse – og andre praktiske fordele

Faktisk rummer en håndsprit stander i god kvalitet en lang række fordele, og derfor er det en god investering forud for et større arrangement, hvor folk mødes på tværs:

  • Øget synlighed – med en stander til håndsprit bliver håndspritten ikke til at overse, og det er derfor helt oplagt at stille den ved ind- og udgange.
  • Nemmere tilgængelighed – en dispenser gør det nemt at trykke den ønskede mængde sprit ud, og samtidig er det også et mere hygiejnisk alternativ til den løse flaske, der skal vandre rundt fra person til person.
  • Undgå at håndspritten bliver væk – en lille flaske håndsprit kan hurtigt blive væk når den går på runde, men med en stander ved du altid, hvor du har den.

Vælg en dispenser til håndsprit, der passer bedst til dit behov

Inden du vælger at investere i en eller flere dispensere til håndsprit, skal du være opmærksom på, at du kan vælge imellem flere modeller:

  • Gulvstander – en gulvstander er med sin højde med til at sikre, at alle nemt får øje på den.
  • Derudover er det en fleksibel løsning for dig, der ønsker at bevare muligheden for at flytte rundt på den efter behov.
  • Væghængt – har du brug for en diskret dispenser, der gerne skal have en fast placering – fx på toiletterne, kan du investere i en væghængt model.
  • Bordstander – skal du holde loppemarked eller lignende begivenheder, der involverer bord eller disk, kan det være en god idé at få en stander til bordet. Dette er fx med til at sikre optimal hygiejne efter betaling med kontanter.