Hvilke typer brystbehandlinger kan man få?

De fleste af os har hørt om en brystforstørrelse, men der findes faktisk flere forskellige plastikkirurgiske brystbehandlinger, herunder brystløft, brystreduktion og brystforstørrelse. Hvis du er utilfreds med dine bryster, så er en brystforstørrelse altså ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig. Hos Agata Privathospital kan du blot booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor du kan finde ud af om en brystreduktion, en brystorstørrelse eller et brystløft er noget for dig. Men inden da, så læs med her og få en kort gennemgang af de tre behandlinger. 

Brystreduktion

En brystreduktion er til kvinder, der ønsker at reducere deres bryster for at slippe for fysiske gener. Behandlingen udføres dog også på kvinder, der har asymmetriske bryster. Ved en brystreduktion reduceres brystets vægt ved at fjerne brystvæv – det er altså en form for fedtsugning. Hvis det er nødvendigt kan brystvorterne også flyttes i forbindelse med operationen, så resultatet bliver naturligt. Arret vil typisk placeres ved brystvorten, hvor de vil forsvinde med tiden, hvis man følger lægens retningslinjer efter behandlingen. 

Brystforstørrelse

Som du nok ved, så er en brystforstørrelse en behandling, der forstørre et eller begge bryster. Kvinder, der vælger at få udført denne behandling ønsker ofte at rette asymmetriske bryster eller at få mere fylde på underudviklede bryster. Nogle kvinder vælger også at få udført behandlingen efter graviditet, hvis de oplever, at deres bryster har mistet meget volume efter graviditeten. Der findes to forskellige metoder til at udføre en brystforstørrelse. Man kan få en brystforstørrelse med eget fedt, hvor fedt fra andre dele af kroppen anvendes til at gøre brysterne større. Derudover kan man også få en brystforstørrelse med en silikoneimplantat, som er den mest almindelige måde at udføre en brystforstørrelse. 

Brystløft

Et brystløft er en behandling, som nogle kvinder ønsker at få efter en graviditet, fordi graviditeten har fået deres bryster til at hænge. Derudover udføres behandlingen også til kvinder der føler, at deres bryster er begyndt at hænge en del på grund af alderdom. Det er en naturlig proces, at kvinders bryster begynder at hænge i takt med at man bliver ældre, men dette kan man undgå med et brystløft.