Fridas Maileg mus er det eneste, der virker

Det er så svært med børn nogle gange. Stort set hvert år ved juletid plager unger løs om det ene og det andet stykke legetøj, de har set i fjernsynet eller blandt nogle af kammeraterne ovre i skolen. Hvert år får de, hvad de har ønsket sig, og hvert år kommer legetøjet op på loftet. Nogle gange ryger det i skraldespanden, for noget af det er altså virkelig noget bras. Men det behøver ungerne jo ikke at vide noget om. I hvert fald kan det være enormt svært at finde legetøj til de små, for der går som regel en måned eller to, og så er det ikke interessant længere. Sådan er det dog ikke med Fridas Maileg mus. Den er det eneste stykke legetøj, der virker. Du kan finde et stort udvalg Maileg mus og Maileg kaniner her: https://loukrudt.dk/maileg/

Den samme Maileg mus i tre år

Fridas Maileg mus er det absolut eneste stykke legetøj, hun har været glad for i mere end et par måneder. Alt det andet er næsten dumt at bruge penge på, selvom hun er god til at plage. Frida lægger nemlig meget mærke til, hvad de andre leger med ovre i børnehaveklassen. Hun vil altid have det, der kører i TV-reklamerne, for det er det, der er sejt lige nu og her. Ofte er det noget værre skrammel i mine øjne, og det er nok også derfor, det bliver så kedeligt så hurtigt.

Hver dag, når Frida kommer hjem fra skole, smider hun sit topmoderne legetøj i hjørnet af værelset, og så går hun hen og henter sin Maileg mus. Nogle gange leger hun endda med den og giver den tøj på. Andre gange skal den bare med ind i sofaen og se fjernsyn. Men den er altid med, og det har den været i tre år.

Så snart Frida er kommet hjem fra skole, er alt det andet legetøj ikke interessant længere. Det er kun hendes Maileg mus, der virker. Og hun har haft den samme Maileg mus i tre år.

En ny Maileg mus vil jeg altid gerne investere i

Hvis du er forælder, så ved du også, hvor svært det kan være, at du altid skal sige nej, når de plager. Det er jo heller ikke sjovt at være den sure mor eller far hver eneste gang. Du lærer ligesom bare, hvad for noget legetøj, der er værd at bruge penge på, og hvad der alligevel bare skal på loftet. Jeg har lært, at noget så beskedent som en Maileg mus til bare 119 kr. kan være et hit i mange år.

Derfor vil jeg med glæde give Frida en ny Maileg mus. Det fortjener hun da, når hun har passet så godt på den anden. De søde Maileg mus er jo heller ikke bare Maileg mus. Det er jo en hel verden af legetøj, du kan bygge videre på og samle på. Jeg har købt en masse tøj til hendes Maileg mus, og jeg har også overvejet at investere i Maileg kaniner. Det stopper ikke engang der. Du kan også købe et Maileg dukkehus til din Maileg mus eller Maileg kanin, og du har endda mulighed for at pynte op med julepynt og holde en hel Maileg jul.

Uanset hvor sejt alt det andet legetøj er ovre i skolen, så er der ikke noget, der slår Fridas Maileg mus. Derfor glæder jeg mig til at se hendes ansigt, når hun ser, at jeg har skabt en hel verden af hendes yndlingslegetøj med et Maileg dukkehus og Maileg kaniner på hendes værelse. Så bliver jeg en populær mor.

 

Skriv et svar