Tid til ny bil leasing

Nu har jeg efterhånden kørt rundt i min Ferrari i to år, og det har været en sand fornøjelse! Min leasingkontrakt er dog ved at udløbe, og deres skal tages nogle beslutninger. Jeg kan enten vente at forlænge min bil leasing aftale, fordi jeg har valgt flexleasing. Det er jo også dejligt. Men selvom det er en flexleasing aftale, jeg kan forlænge, så synes jeg alligevel, at det er tid til noget nyt. Derfor er min plan at tegne en ny bil leasing aftale med Formula Leasing, og så skal jeg have mig en BMW.

Familievenlig BMW leasing

Min Ferrari bil leasing har været skøn, men den har jo ikke lige just haft plads til ungerne. Derfor har jeg besluttet mig for, at min nye bil leasing aftale skal være en BMW leasing af en BMW X6. Den er både familievenlig med plads til alle, og så er den stadig vildt lækker. Jeg har faktisk allerede været ude at køre i den. Selvom den måske ikke helt er en Ferrari, så er den godt på vej i hælene på den. Nu må jeg jo også snart indse, at jeg måske er ved at blive lidt for gammel til at køre rundt i en rød Ferrari.

Det er vist meget godt, at jeg i sin tid valgte at gå med flexleasing og ikke valgte at købe min Ferrari. Den ville nemlig slet ikke have den samme salgsværdi i dag. Gennem min flexleasing aftale har jeg slet ikke tabt nogen penge, som jeg ikke har fået livsmæssig værdi for. Med flexleasing betaler du måske lidt mere for at have bilen, end hvis du ejer den. Til gengæld får du altså ikke svært ved at sælge den igen. Fordi jeg har valgt flexleasing, kan jeg faktisk tillade mig at skille mig af med min Ferrari efter blot to år. Derfor skal jeg også have min BMW gennem denne type bil leasing

Min nye bil leasing gør børnene glade

Ja, for nu bliver det også Mor, der henter ungerne fra børnehave og skole. Før i tiden lånte jeg mandens bil, når jeg skulle hente, og det var ikke så ofte, at det lige passede. Det skal lige siges, at min mand selvfølgelig også har lånt min Ferrari. Det har han fået lov til i hele perioden, hvor denne flexleasing aftale har været aktuel. Mange gange endda. Han har fået lov til at udleve sin drengedrøm.

Min nye BMW leasing aftale er måske mest for min mands skyld og for ungernes skyld. Jeg har nydt godt af min Ferrari bil leasing, men jeg kan også godt se, at det har været lidt af en ego-bil. Min BMW bil leasing er nu også en god løsning, for det er bestemt ikke en dårlig bil. Den lever stadig op til mine bilentusiastiske standarder, og min mand har også godkendt den. Bliver jeg ikke glad for den, jamen så har jeg jo valgt flexleasing. Jeg vil nemt kunne skifte min BMW leasing aftale ud med en ny bil leasing aftale af en anden vældig fed familie-sportsagtig-lækker-og-moderne-bil.

Skriv et svar