Giv en unik og flot træfigur som gave fra Willow Tree

Hvis man kender den amerikanske designer, Susan Lordi, så har man helt sikkert også hørt om Willow Tree.

Susan Lordi startede Willow Tree tilbage i 1999, hvor produktionen startede i 2000. Susan Lordi skabte, formede og skar den originale version af hver figur i hendes studio i Kansas City. Hendes approach er unik i det, hun skitserer sine figur i ler mens hun skærer dem ud i træ dem.

Udover at lave træfigurer i træ, så arbejder, Susan, også med tekstilkunst, hvor hun har en master of Fine Arts med speciale i tekstildesign. Man kan læse mere om historien bag Willow Tree på den officielle hjemmeside her: Om Susan Lordi.

Håndskårne træfigurer i piletræ som gaveidé

Alle træfigurer fra Willow Tree er naturligvis håndskårne og lavet med omhu med, Susan’s unikke arbejdsmetode. Træfigurerne bliver primært produceret i det stærke og fleksible piletræ – og figurene findes med familiære motiver (fx mor/far/barn sammen) og har mange detaljer, hvor Susan Lordi’s baggrund som tekstildesginer kommer til udtryk

De passer ind i ethvert skandinavisk hjem. Figurerne er, som man kan se på billedet nedenfor, (lånt fra loukrudt.dk) fyldt med detaljer og passer perfekt ind i fx soveværelset eller stuen.

Træfigurene er en genial gaveidé ift. større livsbegivenheder som fx fødselsdage, bryllupsdage eller lignende. Jeg har fx set figurene blive givet som gave til mine forældres sølvbryllup for et par år siden – og de står stadigvæk pænt i deres stue.

Jeg har oftest set figurene blive givet som “romantiske gaver” – bl.a. i forbindelse med bryllupsdage. Det skyldes nok, at figurene og deres motiver oser af romantik og elegance, som du kan se på billedet nedenfor:

En sød træfigur fra Willow Tree kaldet ‘You and Me’, som er den perfekte gave til din udkårne.

Hvis det ikke skal være romantisk, men i stedet fx være en gave til mor/far eller til bedsteforældre, så er der også mange figurer, som har et familie-tema, såsom figuren her, der oversat fra engelsk hedder “Med min bedstemor”.

Træfiguren ‘With My Grandmother”, som ville være en god gaveidé fra fx børnebørn til bedsteforældre.