Smuk, smukkere, Flos

Vi kender allesammen det, at vi kigger på noget som vores øjne bare instinktivt bliver draget af. Det kan være en bygning, en statue eller et smukt eller abstrakt maleri. Jeg har det sådan med en Flos lampe. Uanset hvor meget jeg kigger på den, så bliver jeg draget og beundret lige meget hver gang. Mine yndlings Flos lamper må siges at være den smukke og fascinerende Romeo Moon lamper som stjæler spotlightet fra alle de andre lamper. Jeg elsker tankerne bag lampen og den historie den har. Derudover synes jeg også at Flos lysekronen er noget af det smukkeste jeg længe har set, og passer perfekt over til et stort spisebord i et stort rum. Alt i alt er jeg ganske forelsket i Flos’ måde at tænke belysning på og deres måde at eksperimentere med lyset og belysning generelt. Du kan finde et stort udvalg af de unikke Flos lamper på Casanova Furniture, som har en masse forskellige designs!

Historien om Flos

Flos stammer tilbage fra 1962 hvor to brødre startede den storslåede designvirksomhed op. I dag har Flos hovedsæde tæt på Milano hvor direktøren i dag hedder Piero Gardini. Flos har altså eksisteret i mere end 50 år og har i virksomhedens lange levetid leveret et par ikoner som man stadig den dag i dag elsker og værdsætter. Flos har en utrolig evne til at afprøve og eksperimentere materialer på en ny og spændende måde og skabe fuldstændig fantastiske produkter som er både funktionelle og smukke på en og samme tid.

Flos har et stort udvalg af en masse forskellige former for lamper, heriblandt: standerlamper, bordlamper, væglamper og pendellamper i en masse forskellige serier. 

Flos serierne – de smukke forskellige serier af Flos lamper

Flos har i deres lange levetid designet og produceret fuldstændig outstanding og beundringsværdige serier af lamper i løbet af årene. Der er for eksempel den lækre Romeo serie, men det er bestemt ikke den eneste som kan en ting eller to. Disse hedder blandt andet:

  • Buelampe Arco
  • Pendellampe Taraxacum af Cocoon
  • Bordlampe Taccia
  • Væglampe Foglio
  • Lampeserien Glo-Ball
  • Designikon Miss Sissi
  • Uplight Toio
  • Lampeserie IC