Hvad skulle jeg gøre uden en slyngevugge?

Gennem hele min ungdom har jeg altid fået at vide, at alt ville blive hårdere, så snart jeg ville få børn. “Hvis du synes, du har det hårdt nu, så bare vent til du får børn,” sagde min mor altid til mig. Jeg var nok heller ikke en helt nem baby. Men når det så er sagt, så vil jeg gerne lige komme frem til pointen med det samme. Da jeg fik mit første barn, havde jeg mentalt forberedt mig selv på, at søvnen var et overstået kapitel. Sådan har det bare slet ikke været. Det kan jeg nemlig takke min slyngevugge fra Moonboon for. Min slyngevugge fra Moonboon har gjort mit liv som nybagt mor så meget nemmere, og jeg kan kun anbefale den til dig, der savner en sovende baby og en god nats søvn!

En billig slyngevugge af stor værdi

Det var faktisk min mor, der forærede mig min slyngevugge, mens jeg stadig var gravid. Selvom det er mig, der var den nybagte mor, så var det min mor, der havde styr på, hvor du fik fat på alt det gode grej til din baby. Hun havde fundet en billig slyngevugge, som stadig var i den fineste kvalitet.

Når det kommer til mine børn, så nægter jeg at gå på kompromis med kvaliteten, og min slyngevugge fra Moonboon er naturligvis lavet af det lækreste økologiske bomuld og madrassen fyldt med 100% økologiske og allergivenlige kapok. Jeg går altså mere op i økologi og naturlige, allergivenlige materialer, end jeg går op i prisen. At det så samtidigt var en relativt billig slyngevugge, er jo så kun en bonus. Jeg fik en billig slyngevugge af enormt stor værdi.

Med en slyngevugge med motor kan du berolige selv en overtræt baby

Babyer sover generelt rigtig meget, selvom det måske ikke altid føles sådan. Babyer sover generelt mere og bedre, hvis du sørger for at aktivere dem, når de er vågne. Sørger du ikke for at aktivere dit barn, kan du risikere at få en overtræt baby. Når du først har fået en overtræt baby, kan det blive rigtig svært at få din baby til at sove.

Din slyngevugge klarer dog hele arbejdet for dig. Hvis du er træt af, at du hele tiden skal vugge og trøste for at få din baby til at falde i søvn, vil du elske at få en slyngevugge. Nu har jeg brugt min slyngevugge Moonboon til to børn, og i begge tilfælde har den været en succes. Min slyngevugge fra Moonboon er den bedste type baby vugge, jeg overhovedet har stiftet bekendtskab med.

Skriv et svar