Lav din egen gavekurv hos Hjertekurven

Jeg er kvinde, og jeg er måske god til mange af de typiske kvindeting, men jeg er ekstremt dårlig til alt det der med gaver. Jeg er dårlig til at finde dem, jeg er dårlig til at købe dem, og jeg er dårlig til at pakke dem ind. Derfor blev jeg enormt lykkeligt, da jeg fandt Hjertekurven. Lav din egen gavekurv hos hjertekurven.dk, hvis du bare er den mindste smule ligesom mig, når det kommer til gaver. Lav din egen gavekurv og gør den oveni købet personlig, uden du behøver at gøre ret meget for det. For Hjertekurven gør det hele for dig. Lav din egen gavekurv hos hjertekurven.dk, og så har du ingen undskyldning for ikke at gøre lidt ekstra ud af gaven til din mor, far eller til din kæreste.

Lav din egen gavekurv uden at flytte dig fra sofaen

Jeg kan ikke sige det nok gange. Jeg priser mig lykkelig for at have fundet en side som hjertekurven.dk. ”Lav din egen gavekurv” er et undervurderet koncept, hvis du spørger mig. Det fandt jeg hurtigt ud af, efter jeg blev klogere på, hvad ”lav din egen gavekurv” egentlig kræver af dig.

Nemlig mere eller mindre ingenting. Konceptet ”Lav din egen gavekurv” kræver, at du sætter dig i sofaen med din iPad og bruger dit hoved i et kortvarigt øjeblik. Herefter skal du ikke gøre så meget andet end at lægge din ordre.

”Lav din egen gavekurv” konceptet er lige noget for mig

Grunden til at ”Lav din egen gavekurv” konceptet er blevet så aktuelt for mig, er at jeg for nyligt skulle købe en gave til manden. Det eneste, han ønskede sig, var en bog om første verdenskrig, og den havde jeg så besluttet mig for at købe til ham. Men vi kan vist godt blive enige om, at en bog om første verdenskrig hverken er den mest romantiske eller innovative gave at finde på. Og så er jeg også ekstremt dårlig til at shoppe ude i butikkerne.

Så ”Lav din egen gavekurv” konceptet er i den grad relevant for sådan en som mig. For med ”Lav din egen gavekurv” konceptet hos Hjertekurven skal du ikke gøre andet end skrive til dem, hvad der skal være i gavekurven. Og så sørger de for at købe den primære gave for dig, helt uden gebyr. Jeg lagde lidt vin oven i hatten og nogle af hans yndlingslakridser i min bestilling, og stå trykkede jeg ellers bare ”Gå til indkøbskurv”. Få dage efter havde jeg en smuk og personlig gave til min mand.

Send gavekurv direkte til modtageren

Nu bor jeg jo sammen med min mand, så ”Send gavekurv direkte til modtageren” er ikke helt så aktuelt for mig. Men hvis du vil gøre oplevelsen ved ”Lav din egen gavekurv” konceptet lidt mere unik, så send gavekurv direkte til modtageren. Sjovt nok anses de gaver, som bliver givet gennem en ”brevdue” som end endnu større gestus, end hvis du giver dem personligt. Så send en gavekurv direkte til din modtagers adresse, og så sparer du også dig selv for endnu mere tid. Den eneste ulempe ved ”send gavekurv direkte til modtageren” konceptet er, at du ikke får mulighed for at overvære det lykkelige og overraskede ansigt hos den heldige modtager.

Skriv et svar