Intet kan gøre ungerne så glade som en havepool

Vi husker vel alle sammen sidste sommer. Sommeren 2018 var både den mest solrige sommer i den danske vejrhistorie og den tørreste sommer i 99 år. I sommeren 2018 var det mere eller mindre umuligt at undvære et badebassin i haven. Jeg selv måtte give efter, da mine børn plagede mig om en ny og større havepool, end den vi havde i forvejen. Men da jeg så endelig skulle ud og finde den perfekte havepool, var der ikke flere på lager af den kvalitet, jeg søgte. Så i år er jeg tidligt ude. Jeg er allerede nu gået på jagt efter fede havepool tilbud, og jeg tror allerede, at jeg har fundet den helt perfekte havepool til mine børn – og til mig selv.

Derfor har vi altid haft et mindre badebassin

Jeg har altid sagt nej til mine børn, når de har plaget om en stor havepool, hvor der var plads til at svømme længere distancer end i vores klassiske runde badebassin. Og der er en helt særlig grund til, at jeg altid har sagt nej. Jeg ved nemlig, hvor omfattende det er at have en rigtig havepool med flere tusind liter vand. Du skal måle vandets PH-værdi og sørge for at dosere med bestemte mængder af chlor og andre former for poolrens.

Men det er ikke så meget vedligeholdelsen af vandets PH-værdi mm., der har afskrækket mig. Det synes jeg egentlig er meget fint, for så bliver jeg hele tiden bekræftet i, at vandet er sundt at bade i. Nej, det der har holdt mig tilbage fra at købe en stor havepool frem for det lille badebassin, er ganske enkelt skidt. Skidt og insekter. Jeg kan blive så træt af, at d hver eneste morgen kan stå med et fiskenet og fiske døde dyr og blade ud af vandet for så fem minutter efter at bade sammen med endnu en flue, der er ved at drukne. Med børnenes lille badebassin har jeg med jævne mellemrum kunne tømme bassinet helt og starte på en frisk. Men det gør du altså ikke lige med en stor havepool på flere tusind liter.

En havepool, der er en skala over et almindeligt badebassin

Så hvad er det lige, der har fået mig overtalt til allerede nu at lede efter nogle af de bedste havepool tilbud? Ja, dels er det pga. den globale opvarmning, der har sine få og kortvarige goder med et nyt og solrigt Danmark. Dels er det fordi vejrudsigten forventer en solrig april måned.

Men den største og mest afgørende grund til, at jeg er ved at jage de bedste havepool tilbud er, at jeg allerede har fundet det bedste havepool tilbud. Jeg har i hvert fald fundet den helt perfekte havepool, der ikke kun vil gøre mine børn lykkelige. Den vil også gøre mig lykkelig. Du kan se hvorfor på billedet nedenfor.

Det tog mig ikke ret lang tid i min jagt på havepool tilbud at finde denne perfekte en af slagsen hos Ude-Leg. Jeg glæder mig helt vildt til at få den hjem i haven. For denne perfekte havepool kommer med et pooltelt, som giver dig mulighed for at bade overdækket. Vigtigst af alt kan jeg lukke teltet over poolen hver eneste aften. Jeg tror faktisk, at jeg glæder mig til at få denne havepool endnu mere, end mine børn gør. For jeg glæder mig til at køle ned i en skøn havepool helt uden døde insekter og blade.

Skriv et svar