Forkæl dit hår med produkter fra Maria Nila

Du har formodentlig stødt på produkter fra Maria Nila adskillige gange, når du har været på shopping, hvis du har surfet lidt rundt på nettet eller hos din professionelle frisør. Maria Nila er et svensk mærke, der tilbyder hårpleje og styling produkter. Produkterne fra Maria Nila er blandt andet anerkendt på baggrund af de 100% veganske produkter, og er i dag registreret hos PETA, Vegan Society og Leaping Bunny. Dette er i den grad med til at understrege, at det er en virksomhed, der har fokus på miljøet og dyrevelfærden. I dag kan du købe Maria Nila produkter i hele Danmark samt resten af verden. Du finder ligeledes lækre produkter fra Maria Nila på Hair247– tjek det store udvalg og oplev produkter fra Maria Nila på tilbud.  

Mange populære serier fra Maria Nila 

Maria Nila er i dag især kendt for deres Head & Hair Heal serie, som er farvebeskyttende, og hjælper dig, der har problemer med hovedbunden samt hårtab. Derfor er det en serie, der især er velegnet til personer, der har meget skæl eller lider af eksempelvis psoriasis, da produktet er skånsomt mod hovedbunden. Serien består af forskellige produkter, herunder Maria Nila shampoo og Maria Nila hårkur, som alle supplerer hinanden godt, og du får dermed den bedste virkning, hvis du benytter dem sammen. Serien indeholder ingen parabener eller sulfater, og er derfor god og mild ved dit hår og hud. Derudover indeholder den aktive ingredienser, som modvirker hårtab. Her er det primært på grund af aminosyrerne i produktet, som hjælper med, at blodtilførslen til hårsækkene atter aktiveres. Dermed afgiver blodet vitaminer og næringsstoffer til hårrødderne. 

Maria Nila Head & Hair Heal serie er velegnet til både mænd og kvinder og alle slags hårtyper. Du finder hos Hair247 både Maria Nila Shampoo, balsam og Maria Nila hårkur, der hjælper dit hår med at blive sundere, stærkere og mere glansfuldt. Ønsker du, hvilket anbefales, at benytte flere af produkterne fra serien, så er det vigtigt, at du benytter dem i den rette rækkefølge. Balsam og Maria Nila hårkur kan ikke afgive det ønskede resultat, hvis ikke du har benyttet Maria Nila shampoo først. Maria Nila Shampoo går nemlig ind og åbner håret, så vitaminer og næringsstoffer kan trænge ind. Balsam er god at afslutte enhver hårvask med, da den lukker håret på grund af dens pH-værdi. 

Maria Nilas produkter er både velegnet til dig, der oplever hårtab og hovedbundsproblemer, men ligeledes til dig, der blot ønsker at forkæle dit hår. Derudover er Maria Nila Dry Shampoo populær. Den er oplagt til dagene, hvor du ønsker at skippe hårvasken, men stadig ikke ønsker, at håret ser fedtet ud. Faktisk anbefales det, at du maximalt vasker håret hver anden dag, og der kan Maria Nila tørshampoo blive din redningsmand. Hos Maria Nila finder du ligeledes et hav af andre hårpleje- og stylingprodukter, så du kan style dit hår, som du ønsker. 

Ønsker du at give dit hår den kærlighed, det fortjener, så tjek produkterne fra Maria Nila. Når du først har afprøvet produkterne, kan du med garanti aldrig undvære dem igen. 

Skriv et svar