Hvilken type seng kan du vælge?

Når man kan man godt blive lidt overrasket over, hvor mange senge, som man kan vælge imellem. Skal du have en elevationsseng, en boxmadras seng, en kontinentalseng, en kingsize seng eller en helt anden type? Der findes mange forskellige typer senge, der alle kan købes i flere forskellige størrelser. Der er naturligvis fordele og ulemper ved alle sengene, så læs med her, så du nemt kan vælge den seng, der er perfekt for dig. 

Opbevaringsseng

En af de mest praktiske senge, som du kan købe, er en opbevaringsseng. Dette er en multifunktionel seng, som både kan bruges til opbevaring og selvfølgelig til at sove i. Denne seng købes ofte til små lokaler eller små lejligheder, hvor der generelt er en mangel på opbevaringsplads. Det er dog ikke altid meget simpelt at åbne sengen og finde de opbevarede ting frem. Derfor bør du primært sætte ting, der ikke skal bruges særlig ofte i sengen. Du kan eksempelvis anvende den til at opbevare sommertøj om vinteren og omvendt. 

Boxmadras seng

En boxmadras seng er nok den billigste seng, som du kan købe. Den består nemlig bare at en boxmadras, som har fået ben på. Hvis æstetik og boligindretning er vigtigt for dig, så skal du nok ikke vælge denne seng. Der er generelt ikke gjort så meget ud af designet, fordi formålet er at sengen skal være simpel og billig. Du kan nemt og billigt få sengen til at se flot ud, ved at vælge et flot sæt sengetøj og nogle flotte puder. Nogle vælger også denne type seng, fordi den er meget minimalistisk. 

Fløjl seng

Hvis du gerne vil have, at du hjem har en luksuriøs udstråling, så er en fløjl seng det perfekte valg. Denne seng er svøbt i fløjl. Før i tiden blev det fine materiale ofte anvendt af de kongelige, så derfor associeres det ofte med noget elegant og luksuriøst. Fløjl sengen er også et oplagt valg, hvis du gerne vil have en iøjnefaldende og måske farverig seng. Sengene fås nemlig i mange forskellige farver, som eksempelvis gul. 

Andre senge

Som nævnt, så findes der et hav af forskellige senge. Udover de tre ovennævnte, så kan du også vælge en elevationsseng, en miljøvenlig Ecobed seng, en kontinentalseng eller en kæmpe kingsize seng. Så åben din browser og tag et kig på de forskellige senge, så du kan finde din favorit.