Jeg ELSKER Tom Dixon!

Artiklen kan omfatte betalt indhold

Velkommen til, og det er endelig blevet tid til mit første blogindlæg. Det første blogindlæg er ikke så mystisk og har ikke som sådan noget med mine daglige grublerier at gøre. Men det er derimod min lille hobby herhjemme, som går på at indrette mig skønne hjem. Da vi i sin tid flyttede ind i boligen fik vi først styr på de allervigtigste møbler, og købte det der skulle bruges her og nu. Nu hvor vinteren banker på døren, og de mørke timer bliver flere så er det efterhånden blevet tid til, at få lidt ekstra lamper op i boligen. Det er noget jeg har ventet med, da jeg gerne ville finde de helt rigtige lamper og derudover har det faktisk ikke været førsteprioritet. Når man lige har fået et barn er der ofte andre ting, som lige er lidt mere presserende, og jeg har faktisk ikke lige kunne overskue det. Derfor har jeg i stedet at spare en lille smule op, så meget som man kun kan med et lille barn.

Jeg har tidligere handlet hos Luksuslamper men kan nu se, at de har skiftet navn til Andlight hvilket dog ikke gør noget, da det ser ud til, at det er de samme gode varer de har på lager.

Jeg er i første omgang på udkig efter en pendel, som skal stå oppe over vores fine spisebord. Jeg elsker pendler da de ikke kun giver en god belysning, men det er nærmest et møbel for mig, som bliver en vigtig del af indretningen. Jeg vil gerne have en hyggelig stemning i vores hjem, og da vores hjem har meget neutrale farver i et meget minimalistisk skandinavisk design, så må der gerne være lidt ekstra spræl på farven på min pendel.

Derfor har jeg haft meget kig på Tom Dixon Shade Bronze Pendel, da den stadigvæk er minimalistisk og enkelt i designet, men den bronze farve giver lidt ekstra glans til hjemmet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget vild med Tom Dixon! Jeg har nemlig også set mig meget varm på deres Tom Dixon Void lamper, som kan fåes i både stål, kobber og messing. De er alle sammen super flotte og vil helt sikkert passe perfekt ind i mit dejlige hjem.

tom dixon void

Jeg synes helt sikkert, at du skal tjekke det store udvalg af pendel lamper inde på Andlight ud, de har nemlig en masse fede brands, herunder Tom Dixons om jeg har forelsket mig i.