5 nymoderne lampe brands

Et af mine favorit elementer i indretning er, når der skal vælges belysning til rummet.
Med lys kan du nemlig skabe en helt unik atmosfære og stemning i dit hjem.

Der findes mange forskellige typer lamper, som kan afgive forskellige former for lys alt afhængig af lampeskærme, farver og funktionalitet.
I dette indlæg giver jeg dig mit besyv på nogle af de fedeste designer brands inden for lamper på markedet.

Alle billeder jeg har taget herunder er fra Andlight.dk’s hjemmeside (tidligere kaldt Luksuslamper). Jeg har handlet hos dem mange gange, når jeg har skulle lave indretning for kunder.

Tom Dixon – Copper Shade

tom dixon coppershade

De fleste er bekendt med dette famøse brand fra England, og helt særligt for dette brand er deres serie Tom Dixon Copper Shade. En prangende kobberkugle, der skaber en atmosfære af overdådighed og overklasse. Den fås i flere forskellige størrelser, og kommer faktisk også i andre farver end kobber. Herunder guld og messing bl.a.

Flos – Bon Jour Bordlampe

Endnu en klassiker i mine øjne, nemlig bordlampen fra Flos. Deres Bon Jour fås i flere farver kombinationer. Min favorit er deres helt klassiske i hvid, men den matte og kobber er skam også fantastiske modeller. Farven du skal vælge afhænger selvfølgelig også meget af, hvordan dit setup ser ud derhjemme eller på kontoret. Jeg synes det er en fantastisk lampe til den stilrene business man.

flos bonjour

Tom Rossau – TR5 i Natural

Nu har vi vendt både en bordlampe og pendel, men du kan ikke have et fuldendt rum uden en standerlampe. Tom Rossau er en af de nymoderne designere, som leverer et virkelig godt fremstillet produkt i gennemført design. Herunder ses fx deres naturfarvet TR5 gulvlampe, som kan

tom rossau

Foscarini Lumiere i Turkis

Jeg ved godt jeg allerede har vendt en bordlampe, men jeg bliver simpelthen nød til lige at dele denne flotte bandit fra Foscarini. Deres Lumiere serie byder på nogle flede bordlamper med lysdæmper, og især den turkise fangede min interesse. Jeg synes den passer perfekt ind i fx et sommerhus eller kolonihavehus, da den har en fantastisk farve, som giver dig en ”summer feeling”.

foscarini lumiere i turkis

Bestlite BL10

Bestlites BL10 væglampe falder naturligt ind i næsten ethvert hjem uanset farve og stil. Det fede er også, at den kan justeres, så du kan målrette belysningen, som det passer dig. Godt nok en halv dyr lampe, men jeg ser altid bolig indretning, som en investering, og jeg er sikker på at Bestlite og alle deres BL modeller inden længe bliver anset som værende tidløst design.

bestlite bl10