Bestlites fremragende serie

Bestlite har et fantastisk udvalg af forskellige lampetyper, uanset om man er på udkig efter en bordlampe, væglampe, standerlampe eller pendel. Så har de en serie i hvert format i massere af faver og forskellige funktionalitet. I dette indlæg vil jeg gennemgå de forskellige modelller.

BL1

Deres BL1 er en bordlampe, som kan fås i beige, grå, krom, messing og hvid. Med justerbar højde er den velegnet som skrivebordslampe, da du alt efter tidspunkt af dagen gerne vil minimere eller maksimere belysningen. Du kan se den herunder på billedet, som er fra andlights hjemmeside (det er alle de øvrige billeder også).

bl1

BL10

Næste i rækken har vi deres BL10, som er deres væglampe, der kan købes i sort, messing, beige, hvid og krom. Den er super fed, men jeg anbefaler, at du bruger den i rum der er store, da den fylder en del. Den stikker nemlig langt ud af væggen, men er ligeledes justerbar, som deres BL1.

bl10

BL2

Den lidt ”kedelige” bordlampe til ham eller hende, som vil have det sikre kort. Tidløst design, som kan fås i samme farver – ja faktisk kan man lave et helt sæt af deres lamper. Giver fin belysning og kan også sagtens bruges til skrivebordet.

bl2

BL3

Hvad er en stue uden end gulvlampe? Ingenting! Derfor er deres BL3 fra serien også et must. Den er virkelig fed, og falder naturligt ind i ethvert hjem. Den kan nemt ”gemmes” væk ved siden af sofaen, og er ikke alt for iøjnefaldende.

bl3

BL9

Til spisebordet fås deres BL9’er i samtlige farver, så de passer til ethvert bord. Personligt synes jeg de spiller rigtig godt sammen med et klassisk træbord, da man kombinerer det lidt rustikke med det nymoderne.

bl9

Alt i alt er Bestlite en af mine favoritter, når det kommer til lamper. Typisk er det de unge famililer, som jeg hjælper med indretning, der efterspørger lige netop Bestlites lamper.

Skriv et svar