Jeg havde tandlægeskræk for skoletandlægen

Er du også én af de mange tusinde danskere, som desværre lider af tandlægeskræk? Jeg har lige siden min barndom kæmpet med tandlægeskræk. Men nu er tandlægeskrækken heldigvis et overstået kapitel.  

Op til et tandlægebesøg kunne jeg finde på, at blive meget bekymret. Nogle gange kunne jeg endda blive helt panisk, og hvis det var tilfældet, dukkede jeg simpelthen bare ikke op til en konsultation. Panikken kunne bl.a. opstå, hvis jeg forestillede mig lyden af en boremaskine, og derfor blev jeg altid meget lettet, hvis tandlægen sagde, at jeg ingen huller havde i tænderne.  

En kvinde sidder i en tandlægestol og virker utilpas overfor situationen

Uheldet i svømmehallen

Èn af de værste dage i mit liv var dengang jeg flækkede begge mine fortænder. Det skete, der jeg ville lave en saltomortale på 5-meter-vippen. Jeg ramte meget uheldigt med munden på siden af svømmebassinet, og derfor kunne jeg hurtigt mærke, at der var noget grueligt galt. Uheldet skete på på en søndag, men jeg kunne alligevel få en akut tid hos min tandlæge i København, som jeg stadig har den dag i dag.    

 

Den bedste tandlæge

Efter skoletiden skulle jeg finde mig en ny tandlæge. På Google søgte jeg efter: “tandlæge i København”, hvor der kom mange resultater frem. Alligevel var der én tandlægekæde, som bl.a. havde en tandlægeklinik i hjertet af København, som jeg fandt ekstra interessant. Det var især de mange gode anmeldelser af tandlægeklinikken i København, som gjorde udslaget. Jeg syntes desuden også, at deres hjemmeside var meget overskuelig og indbydende.

Fremragende service

Allerede ved mit allerførste tandlægebesøg – hos min daværende nye tandlæge i København – blev jeg meget mere rolig. Personalet var meget venlige og imødekommende, og man følte sig straks godt tilpas i deres selskab. Som noget af det første sagde jeg, at jeg havde haft tandlægeskræk. Derfor tog tandlægen sig rigtig god tid til at forklare, hvad der skulle ske under netop denne konsultation. De var med til at berolige mig, så jeg stort set slappede helt af under konsultationen.

Mine varmeste anbefalinger til min tandlæge i København

Når jeg tænke tilbage på den tid, hvor jeg led af tandlægeskræk, kan jeg godt nu grine en smule af mig selv. For der var jo egentlig ikke noget at være bange for. Samtidig var det både en klog og god beslutning, at jeg valgte netop denne tandlæge i København. I dag er alt min angst forbi, og derfor er det intet problem at gå til tandlæge i dag.

Skriv et svar