Frederiksberg Osteopati kan være løsningen på dine muskelproblemer

Osteopati er en behandlingsform som blander mange sundhedsvidenskabelige fag. Det er ikke den mest udbredte behandlingsform, så hvis du sidder og læser med og tænker, hvad i alverden er osteopati? Så er du ikke den eneste i verden. Osteopati er en international anerkendt behandlingsform, som har rødder i mange andre sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Det er heller ikke sikkert, at mange af disse fag siger dig det helt store, så lad mig forklare. Osteopati bruger manuelle teknikker når der skal stilles diagnose også under behandlingen. Selve osteopati behandlingen har til formål, at hjælpe til optimal sundhed og funktion i kroppen.

Jeg har selv erfaring med at gå til en osteopat, det gjorde jeg hos Frederiksberg osteopati http://maansson-osteopati.dk/. Jeg kom der igennem en længere periode, hvor jeg havde haft muskelproblemer. Jeg kendte ikke selv til denne behandlingsform, før jeg blev introduceret af en kollega. Jeg havde både prøvet massage, fysioterapi og diverse andre former for behandling af muskler, men alt sammen uden held. Derfor var jeg naturligvis skeptisk, da jeg blev opfordret til at prøve Frederiksberg osteopati. Men at få behandling hos Thomas, som er osteopat hos Frederiksberg osteopati, er muligvis den bedste beslutning i mit liv.    

Thomas er nemlige både uddannet inden for osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi. Det vil sige han har mulighed for at kombinere flere forskellige behandlingsformer. Kombinationen af disse forskellige behandlingsformer var nøglen til, at komme mit muskelproblem til livs. I stedet for at blive behandlet på en “normal” klinik for fysioterapi, som jeg har prøvet utallige gange, kunne jeg hos Thomas få en unik behandling.

Osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi i én og samme klinik

Som sagt er jeg sikker på, at det er kombinationen af osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi som gjorde forskellen for mig. Thomas formår at inddrage alle behandlingsformerne under sine behandlinger. I stedet for man som patient bare bestiller en tid til fysioterapi eller osteopati alene. Alle hans behandlinger starter altid med en fyldestgørende samtale. Det har til formål at komme helt i dybden med patientens problem og derfra skræddersyet en behandling, som Thomas vurderer, er den rigtige for at komme problemet til livs.  

Lige som jeg selv gjorde, søger mange først en klinik for fysioterapi. Det kan også sagtens være den rigtige løsning. Men har du prøvet det og fortsat har problemer, så har jeg en opfordring. Bestil en tid hos Thomas klinik, Frederiksberg Osteopati. Det er ikke sikkert at osteopati er nøglen for dig, men det kan være kombinationen af osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi er. Det var ihvertfald den bedste bestluning jeg har taget.

Skriv et svar