Køb Sims 4 Island Living

Sims 4 Island Living er en anderledes udgave af det populære Sims spil. I Sims 4 Island Living er de normale omstændigheder erstattet af mere eksotiske himmelstrøg. Find solcremen frem, og udforsk de nye og spændende muligheder, som Sims 4 Island Living tilbyder. Denne udgave af Sims lader dine simmere komme væk fra dagligdagen, så de kan nyde en tilbagelænet livsstil på solskinsøen, Sulani.

Hvad kan dine simmere lave på Sulani?

På øen, Sulani, kan simmerne trække stikket fra den trivielle hverdag, og nyde de afslappende øjeblikke, som paradisøen er indehaver af. På Sulani kan dine simmere vinke farvel til overskyede og regnfulde dage, mens de nyder solens varme stråler og de lange tropenætter. På Sulani har du også mulighed for at prøve en masse vandaktiviteter. Du kan blandt andet sejle afsted i din kano eller bare nyde den fantastiske havudsigt, som der er at finde på Sulani.

Når man befinder sig på en eksotisk solskinsøl, er det ikke ensbetydende med, at man skal slappe af dagen lang. På Sulani er der masser af muligheder, hvis man ønsker en mere aktiv tilstedeværelse. Du kan eksperimentere med havet, ved at få en karriere inden for dykker- eller fiskerifaget. Du kan også hjælpe de lokale beboere på øen ved at blive livredder! Der er oceaner af muligheder for at gøre noget interessant, hvis du vil mere end af slappe af.

Hvis du er mere miljøorienteret, og gerne vil gøre en indsats, kan du også vælge at bruge tiden på at gøre verden bedre. Du kan hjælpe med at rydde op på stranden, så de forbliver smukke og indbydende.

Bliv en del af kulturen på Sulani

Øen, Sulani, er hjemsted for en traditionsrig kultur, som dine simmere kan blive en del af. Lad dine simmere komme langt væk fra hverdagen, og udforsk nogle af øens kulturskatte. Du kan blandt andet lade dine simmere deltage i den berømte grillfest, hvor de får muligheden, for at smage de lokale, tropiske anretninger. For at blive en del af kulturen på Sulani, kan du også udsmykke dine simmere med de lokale beklædningsgenstande. Prøv denne Sims 4 download!