Giv nyt udseende med sprøjtelakering

Sprøjtelakering byder på en verden af muligheder for dig, der går med tanker om at forny eller ændre looket på en af de ejendele, du har kær. Med sprøjtelakering er intet job umuligt, om det så er det store skab i dit soveværelse, eller om det er små dele til din cykel, der trænger til fornyelse.

Med sprøjtemaling kan du nemt male ting, der med en traditionel pensel vil være svære at male – måske på grund af små kroge, huller eller besværlige vinkler, der ikke giver adgang til en gammeldags pensel. Sprøjtemaling kan komme ind over det hele og giver dig et smukt, jævnt resultat, lige meget hvor besværlig en genstand, du vil have malet.

Næsten ingen opgave er umulig

Nye ting er dyre, og hvis du går ned i butikken for at købe eksempelvis et nyt bord, tilbydes der kun et begrænset udvalg, når det kommer til farver. Heldigvis er næsten ingen opgave umulig hos Dibberndesign, og med en sprøjtelakering kan du helt selv bestemme, hvilke farver du ønsker, og om de skal være glatte, matte eller noget helt tredje

De fleste overflader kan behandles med sprøjtemaling, så det er bare med at komme i gang, om så der er tale om en genstand i træ, plastik eller metal. Sprøjtemaling kan give nyt liv til det meste, så du kan undgå at købe nyt, og spare miljøet for unødig belastning.  

Kun din fantasi sætter grænser

Skabe, cykler og borde er bare eksempler og kun en brøkdel af det, der kan males med sprøjtelakering. Det er kun dig, der ved, hvilke genstande i dit hjem, der trænger til at blive forfrisket, så det er kun dig, der sætter grænser. Her er nogle andre eksempler på, hvad der er populært at få sprøjtemalet, så du kan blive inspireret: 

  • Køkkenlåger, -skabe og -skuffer 
  • Møbler, gamle som nye, der trænger til et nyt look
  • Andre ejendele i dit hjem som lamper og døre
  • Genstande til din bil, cykel eller motorcykel – eksempelvis fælge eller cykelstel
  • Diverse genstande som laptoplåg eller facadebogstaver

Med sprøjtelakering er der et hav af muligheder, som kun venter på dig.