Kom i alkoholbehandling i dag

En ting man skal huske på er, at det er aldrig for sent at komme i alkoholbehandling. Det er aldrig for sent at tage dit liv tilbage. Hos Behandlingscenter Søby Park er deres misbrugskonsulenter specialister i, at få alkoholikere i alkoholbehandling. Det er en vigtig egenskab at have som behandlingscenter. Jo længere tid du har levet i et alkoholmisbrug, jo sværere er det at komme ud af det igen. Endvidere er det utroligt svært at få dybt alkoholiserede mennesker i alkoholbehandling, fordi det har stået på i så mange år. Her snakker vi om alkoholikere som har mistet kæreste, job, venner og familie på grund af deres alkoholmisbrug. Mange har måske allerede prøvet, at komme ud af misbruget ved hjælp af medicin eller ambulant hjælp, men uden held. Hos Behandlingscenter Søby Park giver de ikke meget for ambulant alkoholbehandling. Det er meget få som kommer ud af deres misbrug den vej igennem. Dem som vender tilbage til alkoholen efterfølgende er endnu sværere, at få i behandling igen. Disse mennesker har mistet troen på, at en alkoholbehandling kan hjælpe dem. Derfor er det ofte et utaknemmeligt arbejde, at skulle overbevise dem om, at en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park kan gøre en forskel.

Sammenlignet med en kommunal ambulant alkoholbehandling fra kommunen, er en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park i en helt anden liga. De kommunale behandlinger har kun en succesrate på 6-8%, hvorimod Behandlingscenter Søby Park bliver hele 80% ædru igen. Derfor skal du søge en alkoholbehandling på et behandlingscenter, da chancerne for en succesfuld alkoholbehandling er meget større.

Bedre sent end aldrig med en alkoholbehandling

På trods af det kan vanskeliggøre processen jo længere tid du har været alkoholiker, er det aldrig for sent, at komme i alkoholbehandling. Det er de udmærket klar over hos Behandlingscenter Søby Park derfor ved misbrugskonsulenterne godt de ikke skal give op, på trods af de bliver afvist. De har dedikeret et helt specielt interventionsprogram, som er nøje planlagt ned til mindste detalje. Her er der ofte forudgående samtaler mellem misbrugskonsulenterne og de pårørende. Det er vigtigt at misbrugskonsulenterne ved mest muligt omkring alkoholikeren inden interventionen finder sted. Det er altafgørende at alt går rigtigt til for, at sikre sig at han/hun går med til at gå i alkoholbehandling.  

Grunden til at Behandlingscenter Søby Park har så stor succes i forhold til den ambulante behandling er, at alkoholikeren bor på behandlingscenteret. Det vil sige at han/hun er fuldstændig afskåret fra omverdenen og kan på den måde fokusere 100% på alkoholbehandlingen. Der er ingen forstyrrende elementer udefra. Desuden er behandlingscenteret lokaliseret vest fra Århus, på en gammel herregård. Hvilket betyder at der heller ikke er nogle andre mennesker inden for en stor radius. Oven i det finder du nogle af landets absolut bedste misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Søby Park, som alle selv er tidligere misbrugere. Derudover de selvfølgelig uddannet og kan derfor udøve den bedste behandling.   

Skriv et svar