Madlavning er igen blevet en fornøjelse med krydderikværne

Her i huset har vi altid været glade for at lave mad. Det giver en ekstra tilfredshed at spise mad der er lavet fra bunden. Smagen er bedre og kvaliteten er ofte langt højere, end hvis det endnu en gang ender med take-away, bestilt nede fra den lokale. Desværre for både os og vores smagsløg, har vi ikke været godt til at sætte tiden af i de sidste mange måneder!

Hverdagen har ramt os, hvilket ofte betyder at der har været mange på tid og energi. Det ærger os egentlig, for netop madlavningen og eksperimenter med lækre krydderier har tidligere været en stor del af vores liv. I søndags faldt snakken tilfældigvis på dette, da vi var halvt færdige med en kedelig omgang pasta med kødsovs – og løsningen fandt vi heldigvis hurtigt. Lidt nyt køkkenudstyr er blevet vores redning!

Ny krydderikværn – nu skal maden igen smage af noget

Nye kværne fra www.crushgrind.com/da har været vores bud på en løsning. At kunne kværne friske krydderier skal, i kombination med vores ugentlige madlavningsdag, gøre det spændende endnu en gang at kunne eksperimentere i køkkenet. Vi har tidligere rejst i særligt asien, så det bliver rart at kunne få lavet noget mere interessant og inspirerende mad fra blandt andet denne verdensdel igen.

Nu køber vi friske krydderier fra tid til anden, når det er ved at være tid til et ekstra lækkert måltid. Med friskkværnede krydderer får maden et helt andet udtryk, hvilket er til stor glæde for både familie, børn og besøgende. Når der efterfølgende kan serveres frisk kaffe fra vores kaffekværn, så er der ikke et øje tørt. Generelt er der bare mere smag i det endelige resultat, og det gør virkelig i forskel når man smager på maden – såvel som på kaffen.

Stort udvalg af krydderikværne, kaffekværne og meget andet.


Crushgrind har et bredt udvalg af krydderikværne, kaffekværne, salt & peberkværne og meget andet. Produkterne er i høj kvalitet, er slidstærke og passer perfekt ind i vores hjem. Selve mekanismen gør at kværningen altid sker perfekt. Vigtigst af alt sikrer den gode kvalitet, at kværnen ikke går i stykker efter kort tid, hvilket vi desværre tidligere har oplevet med forskellige typer af kværne, købt lidt for billigt. Alt i alt skal der altså lyde en kæmpe anbefaling herfra, når det kommer til forskellige typer af kværne fra Crushgrind!