Metro: Exodus udkommer den 15. februar

Første kvartal er som regel et godt kvartal for spiludgivelser og 2019 er ingen undtagelse. D. 15 er nemlig Metro: Exodus release date, eller udgivelsesdato om man vil. Metro: Exodus er et af de mest ventede spil i 2019 og har været på mange gamers radar i nogle år nu. Spiludgiveren Deep Silver har været meget begrænset med at vise gameplay fra spillet, hvilket har gjort hypen omkring Metro: Exodus endnu større. Men efter lang tids venten er tiden snart kommet til, at vi alle kan fordybe os i det russiske undergrund endnu en gang. For første gang siden det første Metro spil, som kom tilbage i 2010, er det et regulært sandkassespil, hvor det er én stor verden. Det går også under betegnelsen open world spil. Et open world spil er et spil hvor du kan bevæge dig frit i en stor verden uden du skal igennem loading screens når du går fra sted til sted. Tidligere Metro udgivelser har været delvist open world, men Metro: Exodus er det første i rækken, hvor der ingen begrænsninger er i form af hvor man kan gå hen i den store verden. Det er noget som fans af serien ser meget frem til.

Det postapokalyptiske Rusland er din legeplads i Metro: Exodus

Akkurat som i de tidligere spil, tager Metro: Exodus dig til et postapokalyptisk Rusland. I denne omgang er det postapokalyptiske Rusland større og flottere end nogensinde før. Metro: Exodus er udviklet på en helt ny grafikmotor, sammenlignet med det foregående spil i serien, hvilket betyder at udviklerne af spillet nærmest ingen begrænsninger har haft da de skabte verdenen omkring Metro: Exodus. Det betyder også du som spiller skal være forberedt på en fantastisk rejse igennem en yderst smuk og livagtigt verden. Men som fans af spilserien ved, skal du også være på vagt, da fare kan lure i alle hjørner af den store verden, dette gør sig også gældende i Metro: Exodus.

I Metro: Exodus er du en del af en større gruppe overlevende, som du følges med gennem det kolde landskab. Alle de beslutninger du tager i løbet af spillet er med til, at afgøre hvem i gruppen der overlever. Det giver et helt unikt spil i spillet. Det betyder også, at alle vil få forskellige udfald i historien. Derfor har spillet også en stort potentiale i forhold til at spille spillet igennem igen, efter du har gennemført det.  

Vil du gerne være klar til at spille Metro: Exodus PC lige så snart det bliver frigivet? Du kan på Playgames.dk få en notifikation lige så snart de har en Steam CD key klar til dig. Hvis ikke du kender til Playgames.dk og er PC gamer, har du med garanti betalt for meget for dine spil. Playgames.dk er i langt de fleste tilfælde en del billigere end f.eks Steam. Derfor kan du med fordel købe din udgave af Metro: Exodus hos Playgames.dk, hvor du i øvrigt kan købe alle andre store spiludgivelser også. Nu er der kun tilbage og sige, held og lykke med din rejse i det postapokalyptiske Rusland.

Skriv et svar