Nyt godt til smykkeskrinet

Smykker er noget som vi kvinder ikke helt kan få nok af. Jo mere vi får, desto mere vil vi have. Smykker ser bare godt ud til nærmest alt, og er altid godt til lige at give det ekstra skub til hele dit outfit som kan gøre det helt komplet. Smykker nu til dags kan komme i mange forskellige materialer samt design, hvor Georg Jensen har været nogen af de førende indenfor smykke design. De har lavet kollektionen der hedder Georg Jensen moonlight grapes, og kollektionen er lige så flot som navnet lyder. 

Treasure chest

Som kvinde så ved jeg, at et smykke altid kan gøre en forskel, især hvis man er i dårligt humør. Når det kommer til en gave til fødselsdagen, så ville en ring, halskæde eller nogen øreringe altid være en sikker vinder. Smagen varierer selvfølgelig fra person til person, men mange kan godt lide noget som skinner en lille smule, noget som man får øje på og kan se. Hertil passer Georg Jensen Moonlight Grapes til enhver kvinde. Selvom at designet på moonlight grapes er meget unikt, så er det stadig meget simpelt som gør, at man sagtens kan bruge et smykke fra denne kollektion til hverdag. Moonlight grapes kollektionen er ikke alt for iøjnefaldende med en masse diamanter samt stærke farver, men rent faktisk lidt mere lowkey uden helt at være det alligevel. Moonlight grapes kollektionen er meget skinnende, hvortil at navnet også passer ret godt til.

I kollektionen finder du rigtigt mange varianter af forskellige smykker. Her kan du finde noget i en masse forskellige materialer, hvor alle smykker er omfattet af disse små kugler som godt kunne have formen som et bær. De små bær er skinnende og deraf kommer navnet moonlight grapes. Variationerne af Georg Jensen moonlight grapes er så stor, at de rent faktisk har over 50 forskellige smykker. Her kan du finde alt fra armbånd, til øreringe og halskæder, alle sammen hvor de såkaldte moonlight grapes er placeret forskelligt og giver et forskelligt look. For det begynderøjet som ikke kender så meget til Georg Jensen, kan meget nemt tro, at det er flere forskellige kollektioner men det er en og samme kollektion. Alle disse smykker bliver tilbudt på Smykkedillen.dk, hvor de mest poplære smykker som er blevet revet væk, er dem hvor det rent faktisk ser ud som at det er et bundt med vindruer som hænger på. Moonlight grapes kollektionen er blevet revet væk på rekordfart, og når man ser smykkerne så er man ikke et sekund i tvivl. 

Skriv et svar