Tid til nyt tøjstativ!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Nu går den simpelthen ikke længere! Jeg skal have mig et nyt tøjstativ! Det kan er så gammelt og slidt, og jeg tror, den eneste grund til at det ikke er væltet endnu, simpelthen er at det ikke ved hvilken vej det skal vælte til!

Derfor har jeg besluttet mig for at jeg skal have et nyt flot, smart tøjstativ! Så kan jeg også bruge det mange år frem. Det gør heller ikke noget at det er stort, få så har jeg jo en god undskyldning for at udvide min garderobe endnu mere i fremtiden!

Hvilken type tøjstativ skal det være?

Jeg har bare ét kæmpe problem – jeg ved simpelthen ikke hvilken type tøjstativ jeg skal have! Der findes jo 1000 forskellige modeller og typer af tøjstativer, og jeg vil gerne have ét, der er moderne, men som stadig ikke er ræderligt, når jeg stadig har det om nogle år. Derfor gik jeg også i gang med at søge inspiration rundt på nettet.

Jeg fandt en del gode sider, som for eksempel Pinterest, hvor jeg fik en masse nye ideer, og fik set, hvad der var muligt at lave.

Jeg overvejede først et tøjstativ, der skulle hænge i loftet eller monteres på væggen, men med de spinkle sløje vægge, jeg har i min lejlighed, var den ide hurtigt fejet af vejen.

Til gengæld, fandt jeg nogle super smarte løsninger til tøjstativer der kan stå på gulvet. Jeg har nemlig aldrig gidet at bøvle med store grimme skabe. Jeg synes, det ser meget bedre ud at vise tøjet frem på et fint stativ, så folk kan se mine forskellige kjoler, skjorter, frakker og trøjer, når de besøger mig. Alt det andet tøj jeg bruger er så gemt væk i en kommode på mit værelse, som hverken er lige så grimt eller fylder så meget.

Tøjstativ af vandrør

Nå, men det var altså tøjstativerne vi kom fra. Jeg kom frem til, at jeg enten skal have et tøjstativ på hjul eller et tøjstativ af vandrør. Måske endda en blanding af de to, hvis jeg kan finde det. Dog, ved jeg ikke rigtigt hvad jeg lige skal rykke rundt på mit tøjstativ for, så det er måske mest bare en gimmick jeg synes kunne være smart at have – eller hvis jeg skal rykke meget på tøjstativet, hvis jeg omrokerer i lejligheden.

Jeg har faktisk fundet en side, der sælger en masse forskellige tøjstativer af vandrør, som ser super fede og robuste ud. Samtidig er mange af dem heller ikke så grimme, som mange af de andre tøjstativer man kan finde i dag, hvilket er en klar fordel.

Siden, jeg har fundet dem på, hedder ManneQ, og sælger butiksinventar, men derfor også til private, da de jo alligevel har varerne på lager.

Det betyder også at deres udvalg af tøjstativer er dejligt stort, da de jo skal kunne levere til alle mulige typer af butikker, der kræver forskellige stile og typer af tøjstativer og andet inventar.

Derfor tror jeg simpelthen at jeg køber mig et tøjstativ fra hjemmesiden, så jeg har noget ordentlig kvalitet at bruge de næste mange år frem!

Skriv et svar