Læs med hvis du overvejer at flytte til Amager!

Amager har gennem de seneste år gennemgået en kæmpe udvikling. Hvor øen, beliggende lige uden for København, før i tiden havde et lidt tilsmudset ry, er det i dag et meget eftertragtet sted. Boliger skyder op alle vegne, og ejendomsmæglerne fra MMliving på Amager har rygende travlt. Bylivet udvikler sig også i takt med det store salg af boliger. Der findes faktisk rigtig mange seværdigheder, det gælder bare om at få øjnene op for dem.

Jeg er så heldig at bo på Amager. Derfor har jeg et særdeles godt kendskab til denne smukke ø. Jeg vil derfor guide jer læsere gennem et lille udpluk af seværdigheder og ting, man kan lave. Det kan jo være, at i er nogle af de mange mennesker, som står og skal flytte til Amager snart. Det kan også være, at i bare overvejer at flytte hertil, og derfor gerne vil have et indblik i øens mange muligheder, før i beslutter jeg. Det vil jeg nu hjælpe jer med, med nedenstående guide.

amagerstrandpark

Tag til Amager Strandpark eller den Blå Planet

Det første jeg vil nævne er Amager Strandpark. Det er Københavns største strand, og den har nogle rigtig gode faciliteter. Det er det perfekte sted at tage hen, hvis man har brug for frisk luft og natur, men samtidig ligger den kun et stenkast fra byen. Det er også et rigtig godt sted for børn, som virkelig har mulighed for at boltre sig derude. Jeg har i hvert fald brugt mange glade timer derude, og jeg vil kun anbefale andre at gøre det samme, hvis de har tænkt sig at bosætte sig her.

Et andet oplagt sted at tage hen, hvis man har børn, er Den Blå Planet ude i Kastrup. Det er Nordeuropas største udstillingsakvarium og faktisk en af de mest besøgte attraktioner i Danmark. Det er den af en grund, for stedet er helt fantastisk. Jeg blev især blæst bagover af deres kæmpestore akvarium med alverdens fisk, som jeg aldrig nogensinde har set før.  Der er rigtig mange ting at lave for børn derude. Man kan få lov til at røre ved nogle af fiskene eller se dem blive fodret. Man kan sågar komme i nærkontakt med hajer og havoddere.

Rådgiv jer med en ejendomsmægler på Amager

Er man på udkig efter bolig, vil jeg anbefale at tage en køretur rundt i Ørestaden. Det er en seværdighed i sig selv at tage ud og se de mange arkitektoniske og finurlige boliger. Man kan fx tage et smut forbi Tietgenkollegiet, som er et helt specielt designet kollegium. Man kan også tage ud og se VM bjerget. Det er et boligbyggeri, som ligger på en menneskeskabt bjergside, og det har vundet flere prestigefulde priser. Det er i hvert fald nemt at lade sig inspirere ude i Ørestaden, uanset om det er der på Amager, man ønsker at bo eller ej.

Har min lille guide ladet jer overbevise om at investere i en bolig på denne fantastiske ø, så synes jeg i skal rådføre jer med en ejendomsmægler på Amager, som kender endnu mere til øen end jeg.

 

Skriv et svar