Nyt tøj fra Stig P

Vintergarderoben skal opdateres

Vinteren er over os, og det betyder for mange – og for mig – at garderoben skal opdateres. Selvom den danske vinter ikke er nær så kold som så mange andre steder, kræver den trods alt lidt anderledes beklædning end sommerhalvåret. Personligt så shopper jeg gerne de samme brands, da jeg godt kan lide at der er en rød tråd i min garderobe, men det er jo forskelligt fra person til person. Blandt andet er jeg ret glad for Stig P tøj, som både er lækker kvalitet og dansk design – og så synes jeg faktisk at priserne er helt fair.

Stig P – Dansk design

Noget af det jeg kigger mest på, når jeg skal købe nyt tøj er naturligvis udseendet på tøjet og også kvaliteten spiller en rigtig stor rolle for mig. Tager man for eksempel det danske brand Stig P, så er designet lige mig i form af det meget stilrene og basic modeller men med fede og lidt vilde print på. Kvaliteten på Stig P tøj er i top, og her bliver man sjældent skuffet. Designeren laver alt fra bukser, kjoler, skjorter, fine toppe og skjortekjoler – mulighederne her er uendelige, og tøj fra Stig P kan bruges i mange kombinationer, hvor kun fantasien sætter grænser.

Varme sweatre

En af mine favoritter her om vinteren er lækre, varme sweatre. Stig P har nogle rigtig lækre sweatre i forskellige designs os farver – så kan man rigtig vælge en til det perfekte outfit. For mit vedkommende bruger jeg sweatre sammen med alt fra jeans, til over kjoler. Mange mener, at en sweater er sådan noget man kun har på til en skiferie eller ud og lege i sneen, men der er jeg altså bare ikke enig. Jeg synes at en lækker sweater, som for eksempel den model fra Stig P der hedder ”Smilla” og er i sart lyserød, passer perfekt over et par pæne bukser eller en nederdel til hverdag. Kvaliteten er lækker, og det er ikke en overdrevet tyk sweater så den ser ikke voldsom ud – men passer perfekt til årstiden.

Kjoler og skjortekjoler fra Stig P

Selvom det er vinter og er koldt, så er jeg typen der stadig går i kjoler til hverdag. Nu arbejder jeg også på et kontor og er indendørs hele dagen – det havde naturligvis været noget andet hvis jeg havde et job hvor jeg skulle være udendørs. Om jeg har en almindelig kjole eller en skjortekjole på har jeg naturligvis strømpebukser under – ellers er det lige lovligt koldt på denne årstid! Stig P har lavet den skjortekjole som hedder ”Paki” som er utrolig populær blandt danskerne og jeg har den selvfølgeig også. Jeg plejer gerne at have bæltet i taljen, da det giver et lidt mere friskt look og i det hele taget gør noget rigtig godt for figuren, hvis jeg selv skal sige det.

stig p tøj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overordnet er mulighederne altså mange, når det kommer til tøj fra Stig P og det er virkelig en dansk designer jeg holder rigtig meget af.

Skriv et svar