Snavsetøjskurv til enhver smag

Mangler du en vasketøjskurv, så findes der et hav af valgmuligheder, hvad end du ønsker en kurv i træ, en lille praktisk kurv, en opdelt vasketøjskurv eller noget helt fjerde. Ideshoppen er en virksomhed, som tilbyder tilbehør til ethvert hjem, og de har et bredt udvalg af vasketøjskurve.

En vasketøjskurv behøver ikke blot at være en kedelig kurv til snavsetøjet. Faktisk kan den nemt fungere som et pænt møbel på badeværelset, i bryggerset eller et andet sted, hvor den ikke nødvendigvis behøver at blive gemt væk. Hvis blot man finder den rigtige vasketøjskurv, som matcher sin og hjemmets stil, så kan den fungere som et pænt og personligt møbel.

Vasketøjskurv i træ

Er du til træmøbler generelt, kan du for eksempel vælge en vasketøjskurv i træ. Dette giver et varmt look i hjemmet grundet træets farve. Hos Ideshoppen finder du følgende vasketøjskurve i træ:

  • Sammenklappelig Sindal vasketøjskurv, bambus
  • Dobbelt vasketøjskurv med lå, valnøddetræ
  • Ajstrup vasketøjskurv med låg, fyrretræ
  • Bindslev vasketøjskurv med låg, valnøddetræ
  • Dalby vasketøjskurv med låg, valnøddetræ
  • Egtved vasketøjskurv med låg, valnøddetræ

Den praktiske vasketøjskurv

Er pladsen derimod begrænset, eller ønsker du blot en mere praktisk vasketøjskurv, fås dette også hos Ideshoppen. Det kunne for eksempel være vasketøjsposerne fra “Laundry”, som er fremstillet af polyester, aluminium og EVA plast, og har håndtag i siderne. Dette gør det nem at transportere den rundt i huset, alt efter hvor man ønsker sin vasketøjspose. Et andet praktisk alternativ kunne være “Marseille” vasketøjskurven i polyester med bærehåndtag. Denne vasketøjskurv kan klappes sammen, når den ikke er i brug, hvilket gør den praktisk, især til de mindre hjem. Det tredje alternativ til den praktiske vasketøjskurv kunne for eksempel være en tredelt vasketøjskurv, som rummer meget. Er I derfor en stor familie med meget vasketøj, eller blot ønsker at have et system i vasketøjet, så er dette den oplagte løsning til dig og din familie. Den tredelte vasketøjskurv fås i flere farver, og er udført med aluramme og Oxford polyester. Dens kapacitet er 90 l, og kan klappes sammen når den ikke er i brug. Derudover er poserne nemme at afmontere.

Skriv et svar