Til Sydfrankrig i feriebolig

feriebolig sydfrankrig

 

At leje en feriebolig i Sydfrankrig kan varmt anbefales!

Når vejret er kedeligt hjemme i Danmark, drømmer de fleste sig til et varmt sted i udlandet.

Da jeg sidste år var skiferie med gutterne i Alperne, vidste jeg at i år ville jeg tage til et land med sol og varme. I maj besluttede min bedste ven og jeg så at vi ville tage til Sydfrankrig denne sommer. Vores plan var at køre ned gennem Europa for at komme til Sydfrankrig, hvor vi også planlagde at gøre nogle stop undervejs. Planen var at afprøve min vens nye bil på de tyske motorveje og handle ind i en af de tyske grænse-shops på vej til Frankrig. Senere tog vi ud og så nogle turistattraktioner, for sidenhen at tage ud at sejle med et sejlskib. Her var der var rig mulighed for at tage en masse flotte billeder af landskabet og nogle gode selfies.

Ankomst til ferieboligen i Sydfrankrig

Da vi ankom til Sydfrankrig, havde vi fremlejet en feriebolig gennem privat udlejning til at opholde os i. Den bolig var ikke hvilken som helst bolig, den var udstyret med både pool, jacuzzi, fladskærm i stuen og et dejligt køkken, som vi kunne benytte os af til madlavningen.

Da vi bestilte vores feriebolig var vi lidt i tvivl, hvorvidt vi skulle leje en feriebolig eller om det skulle være en ferielejlighed. Da vi så en annonce med et feriehus i Sydfrankrig med pool var vi solgt med det samme. Ferieboligen ligger i et lækkert miljø, tæt på centrum i et hyggeligt område omgivet af en række af ferielejligheder der bliver udlejet til blandt andet turister. Det er meget populært blandt turister at tage til Sydfrankrig for at nyde ferien i sol og varme.

Gode faciliteter i ferieboligen i Sydfrankrig

Efter at være kommet godt på plads i huset, besluttede vi os for at tage ud og spise om aftenen, det blev noget lokalt fransk mad med en god vinflaske til. Efter at have spist, besluttede vi os for at tage ind i byen for at se den an. Efter en fed tur i byen kom vi sent hjem, vi faldt i snak med nogle franske tøser og fik festet igennem.

Den næste morgen var der mest afslapning og tømmermænd på menuen, her kom poolen virkelig til sin ret, da vi fik slappet godt af i fred og ro.

Hjemrejsen fra ferieboligen i Sydfrankrig

Efter nogle dage i den lækre feriebolig i Sydfrankrig, begyndte vi stille og roligt at forberede vores hjemrejse. Da vi havde ryddet op og pakket vores bagage, lagde vi en køreplan til hjemrejsen.    Lidt spontant besluttede vi os for at stoppe en dag i Belgien undervejs til Danmark igen.

Vi tog til hovedstaden Brussel, hvor vi fik set nogle fede bygninger og oplevet en del af Belgiens historie i den gamle bydel. Efter en rigtig fed tur i både Tyskland, Belgien og ikke mindst Sydfrankrig, kørte vi hjem igen dagen efter.

Som sagt kan det varmt anbefales at leje en feriebolig eller ferielejlighed i Sydfrankrig, det er uforpligtende og nemt, man bor lækkert og kan nyde freden og roen i flotte omgivelser.

Det var en fornøjelse at bo i ferieboligen i Sydfrankrig og nyde den lækre pool i haven!

Min næste rejse – Sydfrankrig eller måske nordpå?

Jeg har allerede planlagt at jeg i skal afsted næste år igen, men hvor jeg skal hen er ikke fastlagt endnu. Spørgsmålet er om det igen bliver feriebolig i Sydfrankrig eller noget helt andet.

Hvis du vil se mere, kan du gå ind på: http://www.21-5.dk/

Skriv et svar