Vin fra hele verden

Hos Winther Vin har man specialiseret sig i salg og vejledning omkring vin og madlavning. Vinene, som forhandles, er et bredt udvalg af hvad der findes over hele verden. Hos Winther Vin har de over 300 vine. Det er vine fra store traditionelle vinlande som men også lidt mindre profilerede lande og områder. Landene der kan købes vin fra hos Winthers vin er Danmark, Mexico, New Zealand, Italien, Frankrig, Spanien, USA, Australien, Sydafrika, Portugal, Tyskland, Chile, Argentina, Bulgarien, og Makedonien.

vin

Hos Winther Vin på https://www.winthervin.dk/ er udvalget de vine udfra princippet at det skal være muligt at få god vin til rimelige priser. Hos Winther Vin er det muligt at smage vinen før du køber den og du kan også bytte vinen inden for 3 måneder og kan bytte til noget andet, hvis du skulle have fortrudt, eller simpelthen har fået købt for meget ind.

Find den vin du har brug for

Hos Winthers vin er det muligt alt komme i besiddelse af adskillige flasker vin fra overalt i verden. Det er både kraftige vine fra Spanien, raffinerede vine fra Frankrig, over fine vine fra Sydafrika til solbeskinnede moderne vine fra Californien. Uanset hvad du er mest til og hvad budgettet kan klare kan du med stor sandsynlighed finde det hos Winther Vin.

Blandt vinene finder du de klassiske røde og hvide. Der er mange af de kendte som Barolo, Chardonnay og Pinot Noir i sortimentet. Du kan også finde rosé- og portvin på hylderne. Hvis du ønsker at smage på vinene har Winther Vin er fysiks butik i Birkerød, hvor du kan få endnu mere information om vinene end på websitet og du kan få vejledning til hvad de vil passe til. Det kan være om vinen passer til en stor rød bøf, eller det er til ostebordet den ville gå godt til eller måske den sart stegte fisk der kræver en syrlig hvidvin.

Skriv et svar